Egészség

A szegedi Juhász László gyermeksebész még versenyben az Év orvosa díjért

A szegedi Juhász László gyermeksebész még versenyben az Év orvosa díjért

2013. január 31., csütörtök
A szegedi Juhász László gyermeksebész még versenyben az Év orvosa díjért

A 2012-es Astellas-díj – Az év orvosa pályázat közönségszavazásának állása még az utóbbi napokban is hozott meglepetést. A rangsor többször is változott, de egy szegedi orvos még versenyben van.

A most közreadott TOP 3-as lista még mindig nem a végleges, dobogós jelöltek listája, csupán a pillanatnyi állást tükrözi. Az ötös lista után "kiesett" a népszerű szegedi idegsebész

Barzó Pál

, azonban még mindig versenyben van egy szegedi orvos,

Juhász László

gyermeksebész személyében. Aki a jelölt orvosok munkáját, emberségét és szakmaszeretetét ismeri, és elismertetni szeretné, látogasson el a

pályázati weboldalra

és adja le voksát. Az Astellas-díj – Az év orvosa 2012 pályázat közönségszavazásában jelen pillanatban a TOP3 helyen szereplő orvosok neveit nem a ranglista, hanem ábécé-rendben közöljük:

Garainé Pámer Zsuzsanna

szemész szakorvos (Baranya megye, Pécs)

Juhász László

gyermeksebész (Csongrád megye, Szeged)

Sántha Beáta

sebész, fül-orr-gégész (Bács-Kiskun megye, Kecskemét) A közönségszavazás ma, azaz csütörtök éjfélkor zárul, a dobogós helyeken végzett orvosok nevét holnap, azaz péntek délelőtt hozzák nyilvánosságra a szervezők. A dobogós orvosok meghívást kapnak a jövő szerdai ünnepélyes díjátadó ünnepségre, ahol méltó körülmények között vehetik át elismeréseiket. A díjátadó ceremónián derül ki, hogy ki lett a 2012-es Astellas-díj – Az év orvosa pályázat közönségszavazásának nyertese, azaz 2012 Astellas-közönségdíjas orvosa.

A közönségszavazással kapcsolatban minden információ itt!Az Astellas-díj – Az év orvosa 2012 pályázat weboldala!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.