Közélet

A nyolcadikról mentettek kedd éjjel a szegedi tűzoltók

A nyolcadikról mentettek kedd éjjel a szegedi tűzoltók

2012. december 5., szerda
A nyolcadikról mentettek kedd éjjel a szegedi tűzoltók

Egy tűzeset és három műszaki mentés kapcsán érkezett hívás a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletére kedden.

Kettes kiemelt riasztással érkeztek a katasztrófavédelem tűzoltói éjszaka a szegedi Pentelei sor egyik lakásába, ahol az egyik szobában tűz ütött ki. A lakásban tartózkodó személyt a mentők a lakásban ellátták, majd a tűzoltók gépezetes tolólétrával az épület nyolcadik emeletéről kimenekítették, akit a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A tűzoltók a lángokat megfékezték, a tűz keletkezésének okát kiderítendő vizsgálat indult. Kora hajnalban a hódmezővásárhelyi egységet a Fári utcára riasztották, ahol egy elakadt személyautónak nyújtottak segítséget, míg a szegediek hajnalban a Tápéhoz közeli Déli úton egy árokba haladt gépkocsihoz érkeztek meg, azonban addigra a vezető sérülések nélkül el tudta hagyni a járművet. Reggel a csongrádi egységet a 4504-es útra riasztották egy felborult autó műszaki mentésére, itt az áramtalanítását, valamint a jármű talpra állítását végezték el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.