/

A nyolcadikról mentettek kedd éjjel a szegedi tűzoltók

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy tűzeset és három műszaki mentés kapcsán érkezett hívás a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletére kedden.

Kettes kiemelt riasztással érkeztek a katasztrófavédelem tűzoltói éjszaka a szegedi Pentelei sor egyik lakásába, ahol az egyik szobában tűz ütött ki. A lakásban tartózkodó személyt a mentők a lakásban ellátták, majd a tűzoltók gépezetes tolólétrával az épület nyolcadik emeletéről kimenekítették, akit a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A tűzoltók a lángokat megfékezték, a tűz keletkezésének okát kiderítendő vizsgálat indult.

Kora hajnalban a hódmezővásárhelyi egységet a Fári utcára riasztották, ahol egy elakadt személyautónak nyújtottak segítséget, míg a szegediek hajnalban a Tápéhoz közeli Déli úton egy árokba haladt gépkocsihoz érkeztek meg, azonban addigra a vezető sérülések nélkül el tudta hagyni a járművet. Reggel a csongrádi egységet a 4504-es útra riasztották egy felborult autó műszaki mentésére, itt az áramtalanítását, valamint a jármű talpra állítását végezték el.

Default thumbnail
Előző sztori

Késsel rabolt 14 ezret a kisboltból

Default thumbnail
Következő sztori

Gerinctörést szenvedett férfinak segített Gyimesi – nyílt levél

Legutóbbi hasonló cikkek