/

A szegedi Árkádban dedikál vasárnap Hajdú Péter

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vasárnap délután a Szeged Árkád Alexandra Könyváruházában dedikálja a róla megjelent, Mr. Frizbi – Hajdú Péter igazi arca című kötetet az ország legnézettebb talkshow-jának műsorvezetője, Hajdú Péter.

A Szeged Árkád Alexandra Könyváruházába (6724 Szeged, Londoni krt. 3.) látogat Hajdú Péter vasárnap. Az ország legnézettebb talkshow-jának műsorvezetője a Vörös Tamás tollából róla megjelent, Mr. Frizbi – Hajdú Péter igazi arca című kötetet dedikálja az érdeklődőknek 16 órai kezdettel.

Hajdú Péter a Külkereskedelmi Főiskola mellett elvégezte a MÚOSZ újságíró-iskolájának televíziós szakát, majd az MSat, a Magyar Televízió és az ATV után a Story TV-n láthatták a tévénézők a műsorait. Jelenleg az ország legnépszerűbb talkshow-jának műsorvezetője és producere a TV2-n. A kötet az Alexandra Kiadó gondozásában november közepén jelent meg.

“Általában azt mondják rólam, megosztó személyiség vagyok: vannak, akik szeretnek, és vannak, akik ki nem állhatnak. A magánéletem eddig is nyitott könyv volt, ezért az olvasók nagy része a bulvárlapokban megjelent cikkek és fotók alapján úgy gondolja, mindent tud rólam – csakhogy a problémáimról, harcaimról és örömeimről eddig még nem hallhatott. Természetesen vállalom, az is én vagyok, aki a bulvárlapokban szerepel, de nem az a teljes kép. Most arra vállalkoztam, hogy a kollégámnak adott interjú során őszintén elmeséljem mindazt, ami velem történt: honnan indultam, és hol tartok most” – így Hajdú Péter.

Ám a kulisszatitkokon kívül mást is el lehet lesni ebből a kötetből: hiteles képet kapunk arról, hogyan építette föl sikeres karrierjét egy gödöllői srác, milyen titkos szövetségek és hatalmi játszmák kellenek ahhoz, hogy valaki elérhesse és megvédhesse gyerekkori álmát. S ha mindez még nem volna elég, megismerhetjük mindennapjaink médiaszereplőinek azt az arcát, amelyet Hajdú Péter láthatott. A Mr. Frizbi – Hajdú Péter igazi arca zavarba ejtően őszinte és valós képet mutat a magyar televíziózás legutóbbi évtizedének történéseiről.

Előző sztori

Kölyökkutyák a szegedi Tappancs kapujában – börtönt érhet + FOTÓK

Következő sztori

A szegedi újszülöttmentők szombaton az Árkádban gyűjtenek