Bulvár

Megtalálták a szegedi rendőrök az elkóborolt férfit

Megtalálták a szegedi rendőrök az elkóborolt férfit

2012. december 10., hétfő
Megtalálták a szegedi rendőrök az elkóborolt férfit

A Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai egy órán belül megtalálták azt a szegedi férfit, akinek december 9-én az esti órákban veszett nyoma - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A férfi felvételre jelentkezett az egyik szegedi betegellátó intézménybe, majd eltűnt onnan. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a keresésére siettek, és nem sokkal később meg is találták őt épségben a Mars téren. A rendőrség – a fenti eset kapcsán is - felhívja a figyelmet, hogy az időjárási viszonyok alakulása, a következő napokra prognosztizált rendkívüli és tartós hideg miatt fokozottan kell figyelni az időjárással összefüggő különböző veszélyhelyzetek megelőzésére és elhárítására. A tél veszélyei között nemcsak a megváltozott időjárási és útviszonyokra, vagy a különféle balesetek lehetőségeire érdemes figyelmet fordítani, hanem a kihűlés, fagyás veszélyére is. Különösen oda kell figyelni az elesett, magukra hagyott, elszigetelten élő emberekre, az idős, magányosan élő, támogatásra szoruló rokonokra, ismerősökre. Amennyiben huzamosabb ideig nem adnak életjelt magukról, nem tudják elérni őket, illetve feltételezhető, hogy az adott körülmények miatt segítségre szorulnak, értesítsék az illetékeseket, szükség esetén forduljanak a rendőrség munkatársaihoz, hogy a lehetőségekhez mérten minél gyorsabban megtehessük a megfelelő intézkedéseket - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.