/

Mákos bejglit kapott Balog Zoltán a Miérthallgatóktól

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy adag mákos bejglivel lepte meg a Miérthallgatók csoport Balog Zoltánt pénteken, hogy az emberi erőforrások minisztere ne tudja szép mosollyal fogadni az újabb hallgatói demonstrációk hírét.

Nem várt ajándékot kapott péntek délután Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium avatóünnepsége miatt városunkba érkezett politikusnak a Miérthallgatók csoport képviseletében Medvegy Gábor és Molnár H. Boglárka nyújtott át egy adag mákos bejglit, és kívánt kellemes, békés karácsonyt. A meglepett minisztert a demonstrálók megnyugtatták: a karácsonyi édesség nem mérgezett, csupán azt szeretnék elérni, hogy ne tudja szép mosollyal fogadni az újabb hallgatói tüntetések hírét.

“Minél nagyobb nyilvánosságot szeretnénk biztosítani a problémának, hiszen nem csak a diákokat, hanem Szeged egészét érinti a felsőoktatásban végbemenő, drasztikus változtatások” – mondta portálunknak a tiltakozók nevében Kiss Tímea. A híreket továbbra is figyelve a hallgatók nem fognak hallgatni, kiharcolják a kétoldalú kommunikációt és azt, hogy a szócséplés helyett érdemi, előre mutató változások történjenek a felsőoktatásban – ígérte a csoport.

Előző sztori

Tandíjról, tramtrainről és légszennyezettségről vitáztak a közgyűlésen és a közmeghallgatáson + FOTÓK

Következő sztori

Felavatták a Szegedi Keresztény Roma Szakkollégiumot + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek