Közélet

Mákos bejglit kapott Balog Zoltán a Miérthallgatóktól

Mákos bejglit kapott Balog Zoltán a Miérthallgatóktól

2012. december 21., péntek
Mákos bejglit kapott Balog Zoltán a Miérthallgatóktól

Egy adag mákos bejglivel lepte meg a Miérthallgatók csoport Balog Zoltánt pénteken, hogy az emberi erőforrások minisztere ne tudja szép mosollyal fogadni az újabb hallgatói demonstrációk hírét.

Nem várt ajándékot kapott péntek délután

Balog Zoltán

, az emberi erőforrások minisztere. A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium avatóünnepsége miatt városunkba érkezett politikusnak a

Miérthallgatók csoport

képviseletében

Medvegy Gábor

és

Molnár H. Boglárka

nyújtott át egy adag mákos bejglit, és kívánt kellemes, békés karácsonyt. A meglepett minisztert a demonstrálók megnyugtatták: a karácsonyi édesség nem mérgezett, csupán azt szeretnék elérni, hogy ne tudja szép mosollyal fogadni az újabb hallgatói tüntetések hírét. "Minél nagyobb nyilvánosságot szeretnénk biztosítani a problémának, hiszen nem csak a diákokat, hanem Szeged egészét érinti a felsőoktatásban végbemenő, drasztikus változtatások" - mondta portálunknak a tiltakozók nevében

Kiss Tímea

. A híreket továbbra is figyelve a hallgatók nem fognak hallgatni, kiharcolják a kétoldalú kommunikációt és azt, hogy a szócséplés helyett érdemi, előre mutató változások történjenek a felsőoktatásban - ígérte a csoport.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.