Kézilabda: Pécsen portyázik pontokért a Pick

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A világvége előtti utolsó férfi kézilabda-mérkőzéshez érkezett a Pick Szeged gárdája: szerdán 18 órakor zárja a 2012-es évet a Skaliczki-csapat.

Jóllehet a Tisza-parti alakulatból mind a vállsérüléssel küzdő Czina József, mint a Vác ellen bokasérülést szenvedett Jonas Larholm hiányozni fog a szerda esti mecsekaljai meccsen, ez nem jelenthet gondot Ancsinéknak, a tabella 9. helyezettjét így is simán kell verniük idegenben, s akkor vissza is kerül a szegedi alakulat a lajstrom élére.

Az őszi találkozón 42-29-es hazai diadal született az újszegedi sportcsarnokban, azóta a Pick még veretlen a bajnokságban, ugyanakkor a szerdai vendéglátóknak messze nem indult ilyen jól az idény. Azóta azonban arattak pár meglepő sikert, itt-ott komolyabb ellenfelekkel szemben is sikerült elcsípniük pontokat: megverték a Tatabányát (23-19) és a Fradit (30-29) otthon, valamint bravúros győzelmet arattak idegenben Balatonfüreden, továbbá korábban a Vác ellen is diadalt arattak. A Csurgót is megszorongatták két fordulóval ezelőtt, ám a Veszprém már egészen más tészta volt legutóbb: Nagy Lászlóék 51-20-as atomcsapást mértek a baranyaiakra a Veszprém Arénában.

A találkozót szerda este 18 órakor rendezik Pécsen.

Előző sztori

Nyolc évre ítélték a rendőrségen rablással próbálkozó fiatalt

Következő sztori

Versenytánc: a László, Páli páros is ott lesz a Világjátékokon