Közélet

Jobbikos sikerek Ambrózfalván

Jobbikos sikerek Ambrózfalván

2012. december 10., hétfő
Jobbikos sikerek Ambrózfalván

A Jobbik sikeresen szerepelt az ambrózfalvi időközi választáson, ötből két mandátumot sikerült megszereznie - írja közleményében Tóth Péter, a jobbik megyei elnöke.

Az öt fős képviselő testületből a mandátumok 40%-át szereztük meg. Így két jobbikos képviselővel

Farkasné Havrán Ildikóval

és

Bartos Jánossal

folytatjuk közösen hazánk megmentését. A Jobbik erősödését mutatja, hogy a támogatottságunk arányát és képviselőink számát növeltük. A választások során a Jobbik egy komoly programot fogalmazott meg a helyi ügyek és érdekek képviseletében, aminek a megvalósításáért fog dolgozni a két képviselőnk. Csongrád megye mind a 60 településén, hasonló komoly eredményekre készülünk 2014-ben, mert jól tudjuk, hogy a nemzet ügyét helyi szinteken is maximálisan érvényesíteni kell. A Csongrád megyei Jobbik erősödése, szakmai felkészültsége és programjának érvényre juttatása a jövőben is folytatódni fog. Jól látjuk, hogy a magyar társadalom szemléletváltással egy időben politikai fordulat fog bekövetkezni, aminek a győztesei a Hazájukat szerető magyar emberek és a Jobbik szövetsége lesz - olvasható a párt közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.