Sport

Ismét BL-meccsen járt a Koczka Kézisuli + FOTÓK

Ismét BL-meccsen járt a Koczka Kézisuli + FOTÓK

2012. december 7., péntek
Ismét BL-meccsen járt a Koczka Kézisuli + FOTÓK

A hétvégén, közös szabadidős programként, a Pick Szeged - CO Zagreb mérkőzést a helyszínen tekintette meg a Koczka Kézisuli néhány sportolója, szüleikkel és edzőikkel kiegészülve.

Élőben látni

Mikler Roland

szenzációs védéseit,

Frantisek Sulc

klasszis játékát egy hatalmas élmény mindenkinek. Kisgyerekként még nagyobb, és ezt az élményt átélhették szombat délután az Utánpótlás-nevelő Sportiskolások is. A szabadidő hasznos eltöltését kiemelten fontos feladatának tekintő egyesületnél, már-már hagyomány egy-egy mérkőzés közös megtekintése. A gyerekek szüleikkel, trénereikkel kiegészülve útra kelnek, hogy a helyszínen szurkolhassanak a győzelmekért. A Zágráb elleni 26-24-es szegedi diadalt is együtt ünnepelték, tapsoltak a gyerekek a példaképeiknek. A nagy létszámú Ovi-Kézi, az U7 és az U8-as korosztályos csapatból egy-egy játékos képviselte a Bajnokok Ligája találkozón a Kézisulisokat. A szabadidős programok rendkívül hasznosak és közkedveltek a gyerekek körében, hisz ilyenkor még szorosabbá vállnak a barátságok, az élmények összekovácsolják a játékosokat. A hétvégén tovább folytatódhat eme remek szokás, ugyanis a csapat egyik edzője,

Koczka Dorina

a bajnokesélyes makói csapatával Hódmezővásárhelyen látja vendégül a kisteleki együttest. Az NBII-es mérkőzés, melyre a belépés ingyenes, izgalmas és látványos összecsapásnak ígérkezik. A szombati Contitech-MNKSE-Kistelek találkozón a juniorok játéka 15, a felnőtteké 17 órától tekinthető meg a Hódtói Sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.