Bulvár

Hét határsértő rendőrkézen

Hét határsértő rendőrkézen

2012. december 7., péntek
Hét határsértő rendőrkézen

Nemcsak a stabil hőkamera segítette a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkáját szerdán az esti órákban, hanem a lakosság közreműködése is hozzájárult ahhoz, hogy négy illegális migránst fogtak el az egyenruhások Mórahalom külterületén - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A koszovói állampolgárok sem személyazonosságukat, sem az ország területén való jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért idegenrendészeti eljárás indult ellenük. Csütörtökön éjszaka Röszke külterületén a Széksósi útra igyekeztek a rendőrök, ugyanis a stabil hőkamera kezelője három személy mozgását jelezte a térségben. A járőrök egy francia, egy koszovói és egy tunéziai férfit állítottak elő, ugyanis nem rendelkeztek okmányokkal. Velük szemben is eljárás indult - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.