Sport

Hátország: nagy különbségű Koczka-győzelem Algyőn

Hátország: nagy különbségű Koczka-győzelem Algyőn

2012. december 21., péntek
Hátország: nagy különbségű Koczka-győzelem Algyőn

Koczka Gergő együttese a 2012-es, egész éves nagyszerű szerepléséhez méltón, végig vezetve, nagy különbségű győzelmet aratott Algyőn.

A múlt heti Erzsébet Kórházban való ajándékozásuk után, egyből útra keltek a Koczka Kézisulisok. Az algyői csapat ellen vegyes, és erősen hiányos utazó kerettel játszottak felkészülési mérkőzést. A hazaiakkal még sosem mérték össze a tudásukat a vásárhelyiek, ám ahogyan az várható volt, a nagyobb eredményekkel rendelkező Koczka-csapat az első perctől kezdve uralta a mérkőzést. A vendégek kiemelkedő játékosának a mindössze 6 éves

Baranyi Milán

bizonyult, aki élvezte az örömjátékot, számolatlanul lőtte a gólokat. Remekül szolgálta a felkészülést az összecsapás, minden játékos lehetőséget kapott a bizonyításra, a gyakorlásra. A vásárhelyi csapat a héten még tréningezik, utána rövid pihenő következik számukra. Az új esztendő legelején már újra edzésre jelentkeznek a csapat tagjai, komoly mérkőzések, tornák következnek 2013-ban, szeretnének minden fronton sikeresen szerepelni, és tovább folytatni a remek 2012-es szereplést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.