Sport

Hátország: a legkisebb focistáknak rendeznek tornát Dorozsmán

Hátország: a legkisebb focistáknak rendeznek tornát Dorozsmán

2012. december 7., péntek
Hátország: a legkisebb focistáknak rendeznek tornát Dorozsmán

Mikulás-napi Gyermek Futball Fesztiválnak ad otthont a Rendőr TE és a DAFC szervezésében a kiskundorozsmai Ács Géza Tornacsarnok vasárnap.

Az U7-es korosztálynak rendezett labdarúgótorna programja reggel 8 órától a 12.30-re tervezett eredményhirdetésig tart. A 11 perces mérkőzéseket 15x20-as, kijelölt pályán játsszák a 3-3 fős gyerekcsapatok, melyeknek egyenként kerete nem haladhatja meg a 8 főt. A tornán 15 csapat vesz részt 3 csoportba sorsolva (csoportonként 5 csapattal). A csoportokon belüli mérkőzések három pályán zajlanak, melyek befejeztével a 3 csoport első helyezettjei játszanak körmérkőzéseket az első három helyért az egyik pályán, míg a másodikon a csoportok 2. helyezettjei küzdenek a 4-6. helyekért, a harmadikon pedig a csoportok 3. helyezettjei játszanak a 7-9. helyekért szintén körmérkőzéses rendszerben. A csoportok 4. és 5. helyezettjei a csoportmérkőzéseiken kívül nem játszanak több mérkőzést.

Csoportok:

A csoport:

Méhecskék SE II., Tisza Volán I., RTE II., DAFC I., Kiskunfélegyháza I.

B csoport:

Szentes, Tisza Volán II., SZVSE I., Sándorfalva, DAFC II.

C csoport:

Kiskunfélegyháza II., Méhecskék SE I., RTE I., Békéscsaba, SZVSE II.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.