Hátország: a legkisebb focistáknak rendeznek tornát Dorozsmán

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mikulás-napi Gyermek Futball Fesztiválnak ad otthont a Rendőr TE és a DAFC szervezésében a kiskundorozsmai Ács Géza Tornacsarnok vasárnap.

Az U7-es korosztálynak rendezett labdarúgótorna programja reggel 8 órától a 12.30-re tervezett eredményhirdetésig tart. A 11 perces mérkőzéseket 15×20-as, kijelölt pályán játsszák a 3-3 fős gyerekcsapatok, melyeknek egyenként kerete nem haladhatja meg a 8 főt.

A tornán 15 csapat vesz részt 3 csoportba sorsolva (csoportonként 5 csapattal). A csoportokon belüli mérkőzések három pályán zajlanak, melyek befejeztével a 3 csoport első helyezettjei játszanak körmérkőzéseket az első három helyért az egyik pályán, míg a másodikon a csoportok 2. helyezettjei küzdenek a 4-6. helyekért, a harmadikon pedig a csoportok 3. helyezettjei játszanak a 7-9. helyekért szintén körmérkőzéses rendszerben. A csoportok 4. és 5. helyezettjei a csoportmérkőzéseiken kívül nem játszanak több mérkőzést.

Csoportok:

A csoport: Méhecskék SE II., Tisza Volán I., RTE II., DAFC I., Kiskunfélegyháza I.
B csoport: Szentes, Tisza Volán II., SZVSE I., Sándorfalva, DAFC II.
C csoport: Kiskunfélegyháza II., Méhecskék SE I., RTE I., Békéscsaba, SZVSE II.

Előző sztori

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Gazsó Beáta

Következő sztori

Rubint Réka Szegeden is hadat üzent a "fehér méregnek" + FOTÓK, VIDEÓ

Legutóbbi hasonló cikkek