Kultúra

Cseh Tamás karácsonyi emlékest a Rock Klub színpadán

Cseh Tamás karácsonyi emlékest a Rock Klub színpadán

2012. december 14., péntek
Cseh Tamás karácsonyi emlékest a Rock Klub színpadán

A három évvel ezelőtt elhunyt Cseh Tamásnak állít tiszteletet karácsonyi emlékestjével a szegedi Rock Klub december 19-én, szerda este.

Vajon mit üzen

Cseh Tamás

művészete a 21. század fiataljainak ma, a művész halálát követő 3. évben? Ráakadhat-e egyáltalán a fiatal zenekedvelő Cseh Tamásra, ebben a mindent elsöprő több tíz döntős zenei reklám médiamaszlagban? Ezek a kérdések ekképpen foglalkoztatták az előadót is az alábbiak szerint: „Ha el tudom énekelni ezt a sok száz dalt, ha lesz hozzá torkom és lelkierőm, mérlegre lehet tenni az elmúlt három évtizedemet. Toporgok, mert bizonytalan vagyok. A dalokban biztos vagyok, de abban nem, hogy a mai világban szükség van-e rájuk. Kiállok majd, és megpróbálok úgy énekelni, mint annak idején. Lehetséges, hogy ez a gesztus a fiatalok számára nem lesz több mint egy furcsa kiállítás. Múzeumlátogatás.” A válasz vélhetően megtalálható lesz a Városi Rock Klub színpadán december 19-én, 21 órai kezdettel, amikor is két fiatalember,

Polyák Balázs

és

Kondacs Gergő

akusztikus hangszereik kíséretében idézik meg gazdag művészi életutat magáénak mondható előadónk szellemét. Az est folyamán beszélgetéssel tarkított zenei válogatás jelenik meg Cseh Tamás dalaiból, ahol a slágerek mellett kevésbé ismert dallamok is elhangzanak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.