Közélet

A szegedi újszülöttmentők szombaton az Árkádban gyűjtenek

A szegedi újszülöttmentők szombaton az Árkádban gyűjtenek

2012. december 6., csütörtök
A szegedi újszülöttmentők szombaton az Árkádban gyűjtenek

A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány és Sütő Zsanett, a Vodafone Magyarország Alapítvány Főállású Angyala december 8-án Koraszülött Karácsonyra várja az érintett családokat és az érdeklődőket, hogy együtt, ünnepi hangulatban töltsenek el egy napot, és megismerkedhessenek a szolgálat munkájával.

A koraszülöttként világra jött gyermekek életkilátásai szempontjából a gyors és szakszerű újszülöttmentésnek hatalmas jelentősége van. A látogatókat színes gyermekprogramok, koncertek és előadások várják. A Szolgálat önkéntesei a helyszínen adományokat gyűjtenek majd egy több mint 10 millió forintos inkubátor beszerzéséhez, és a nap folyamán a Régiók Szépe Választás 2012 döntője során gyűjtött adomány átadására is sor kerül majd. Amennyiben szeretne többet megtudni arról, milyen tapasztalatokkal szembesülnek a koraszülött gyermeket nevelő családok, ajánljuk szíves figyelmébe a 14.10-kor kezdődő kerekasztal-beszélgetést, amelyet

Földvári Nagy Zsuzsanna

, a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület elnöke vezet.

Időpont:

2012. december 8. szombat, 10.00-18.00

Helyszín:

ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont, 6724 Szeged, Londoni krt. 3. További információt az

alábbi linkre kattintva

olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.