/

A szegedi újszülöttmentők szombaton az Árkádban gyűjtenek

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány és Sütő Zsanett, a Vodafone Magyarország Alapítvány Főállású Angyala december 8-án Koraszülött Karácsonyra várja az érintett családokat és az érdeklődőket, hogy együtt, ünnepi hangulatban töltsenek el egy napot, és megismerkedhessenek a szolgálat munkájával.

A koraszülöttként világra jött gyermekek életkilátásai szempontjából a gyors és szakszerű újszülöttmentésnek hatalmas jelentősége van. A látogatókat színes gyermekprogramok, koncertek és előadások várják. A Szolgálat önkéntesei a helyszínen adományokat gyűjtenek majd egy több mint 10 millió forintos inkubátor beszerzéséhez, és a nap folyamán a Régiók Szépe Választás 2012 döntője során gyűjtött adomány átadására is sor kerül majd.

Amennyiben szeretne többet megtudni arról, milyen tapasztalatokkal szembesülnek a koraszülött gyermeket nevelő családok, ajánljuk szíves figyelmébe a 14.10-kor kezdődő kerekasztal-beszélgetést, amelyet Földvári Nagy Zsuzsanna, a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület elnöke vezet.

Időpont: 2012. december 8. szombat, 10.00-18.00
Helyszín: ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont, 6724 Szeged, Londoni krt. 3.

További információt az alábbi linkre kattintva olvashat.

Előző sztori

A szegedi Árkádban dedikál vasárnap Hajdú Péter

Következő sztori

Labdarúgás: egy „kilences etap” lökte a bronzhelyre a Sándorfalvát