Egyetem

Nyílt napon mutatkozik be a Szegedi Tudományegyetem

Nyílt napon mutatkozik be a Szegedi Tudományegyetem

2012. november 19., hétfő
Nyílt napon mutatkozik be a Szegedi Tudományegyetem

November 22-én nyílt napra várja a továbbtanulást tervezőket a Szegedi Tudományegyetem. Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban 8 óra 30 perctől 15 óráig képzési kiállításon, kari tájékoztatókon mutatkozik be az SZTE.

A továbbtanulással kapcsolatos előadások és tájékoztatók mellett érdekes, színes programokkal várja a diákokat 2012. november 22-én (csütörtökön), a nyílt napján a Szegedi Tudományegyetem. Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban (Szeged, Ady tér 10.) 8 óra 30 perctől a középiskolásokat, a szülőket, a pedagógusokat tájékoztatják az SZTE vezetői, oktatói, hallgatói. Az SZTE nyílt nap 8 óra 45 perckor kezdődő ünnepélyes megnyitóját követően a TIK átriumában indul a képzési börze, változatos interaktív programokkal. Így például: lesz taláros fényképezés a jogi karnál, újraélesztés és öregségi szimuláció az egészségtudományi karral, testtömeg-index mérés a pedagógus karral, állatfelismerési teszt és lézeres lövészet a mezőgazdászokkal, zenei kvíz a zeneművészetisekkel, puzzle a BTK-val, kísérleti eszköz és számítógépes bemutatók a természettudományi karral. A rendezvény visszatérő és immár elmaradhatatlan programjai: a fogászati szűrés, az SZTE Mérnöki Kar pneumobil bemutatója és a GTK-s macival készíthető fotó. Értékes nyereményekért lehet játszani az SZTE kvízzel és a fent felsorolt programokon kapható pecsétek gyűjtésével. Természetesen működik a hagyományosan népszerű „karrier jósda” is, ahol a pályaorinteciós teszt kitöltése és karrier tanácsadás mellett, játékos feladatokban is részt vehetnek a középiskolások. Iránytűt ad az SZTE a továbbtanulást tervezőknek. Tájékoztató előadást tart 13 órától

Varga Zsuzsanna

oktatási igazgató.

Döbör András

, az SZTE JGYPK Szakképzési, Távoktatási és Továbbképzési Központ vezetője a felsőoktatási szakképzésekről szóló tudnivalókat összegzi. Az SZTE két tanulmányi osztályának vezetője –

Kothencz Mihály

(BTK) és

Boa Anikó

(TTIK) – friss információkat ad a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókról. A programon résztvevőknek az igazolást 13 óra 30 perctől osztják, a nyereményeket 14 órától sorsolják.

A regisztrációról, a programokról részletes információ itt olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.