Gazdaság

Magyar kézbe kerülhet a Bricostore

Magyar kézbe kerülhet a Bricostore

2012. november 19., hétfő
Magyar kézbe kerülhet a Bricostore

Magyar kézben levő vállalkozás venné át a BricoStore francia barkácslánc itteni érdekeltségét - írta hétfői számában a Napi Gazdaság, amely szerint a vevő az MPF Holding Zrt.

A cég a 19. leggazdagabb magyar,

Felcsuti Zsolt

többségi tulajdonában levő cégcsoport - tette hozzá a lap. Az MPF konszolidált árbevétele tavaly megközelítette a 36 milliárd forintot, adózás előtti eredménye pedig 5 milliárd forint felett volt. A hazai tulajdonban lévő, erős nemzetközi lábakon álló cégcsoport nyilvános beszámolói szerint jelentős likvid forgóeszköz-állománnyal rendelkezik és ezen felül Európa, illetve az USA fontos barkácsáruházi és ipari beszállítja, saját logisztikai és termelő vállalatokkal - írta a Napi Gazdaság. Felcsuti Zsolt a lap megkeresásére azt közölte: minden olyan vállalkozás iránt érdeklődnek, amelyben piaci potenciált látnak. Bár a barkácspiac évek óta gyengélkedik, az MPF tevékenységébe jól illene egy kereskedelmi lánc, ám a cégvásárlásról semmilyen további információt nem adott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.