Labdarúgás: kiütéses alsóvárosi vereség Röszkén

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kiütéses vereséget szenvedett a tartalékos IKV-Alsóváros Röszkén a megyei III. osztály Homokháti csoportjában a hétvégén.

Különböző okok miatt öt játékosa hiányzott az Alsóvárosból (Hüvös, Czibere, Szántai, Török, Szalma), mely húsz percig tudott ellenállni a lendületesen játszó röszkeieknek, majd a félidő közepétől három kidolgozott támadás végén a 21. percben Hoffmann, a 30.-ban Papp, majd a 38. percben ismét Hoffmann vette be Szécsi kapuját.

Szünet után két perccel a gyors Tanács II. helyezte a labdát a vendégek hálójába, majd a második sárga lapját megkapó Müllernek kellett elhagynia a pályát idő előtt, tovább nehezítve az Alsóváros sorsát. A sokkal gyorsabb tempóban futballozó Röszke II. gyors támadásokkal, pontos összjátékkal, szélső elfutásokkal gyakran állította nehéz feladat elé a vendégek védelmét. A 71. és 73. percben egy-egy büntetőt ítélt a játékvezető mindkét fél számára: Török Gy. magabiztos végrehajtónak bizonyult, míg Farkas lövését a kapus kivédte, de az ismétlést már nem tudta. A hajrában Fodor találatával alakult ki a 6-1-es végeredmény, ebben az időszakban az alsóvárosi portás még két ziccert is hárított.

Lelkes, és szervezett játékával a vártnál jóval nagyobb arányban győzött a vendéglátók. A jövő héten a hasonló játékerőt képviselő Ruzsa SK vendégeskedik a Szabadság téren, az IKV-Alsóváros ellen szombaton 13.30-tól.

Labdarúgó megyei III. osztály Homokháti csoport 12. forduló:

Röszke SK II. – IKV-Alsóváros SE 6-1 (3-0)
Röszke, 50 néző Vezette: Török S. (Minda, Farkas K. )
Röszke II.: Herczeg – Fodor T., Török Gy., Hoffmann, Szurcsik, Papp K., Tanács I. R., Papdi Cs., Kávai, Tanács II. R., Papp T. Játszott még: Boros, Balla, Szabó Á., Csehó B., Fodor N. Edző: Pördi Péter.
IKV-Alsóváros: Szécsi – Daróczi, Farkas M., Kis Z., Szabó T. – Török M., Müller, Csordás, Csúcs Á. – Polyák, Pipicz (Martonosi T. 55′). Edző: Kiss Ferenc.
Sárga lap: Csordás, Daróczi, Martonosi T., Kis Z.
Kiállítva: Müller (52′).

Előző sztori

Hátország: a SZEOL-SZVSE mindszenti ötöse

Következő sztori

Hátország: móresre tanította a Szolnokot a Szeged 2011