Kézilabda: pontot hagyott Tatabányán a Pick Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Többször vezetett hét góllal is a Pick Szeged Tatabányán a második félidő derekán, ám mégis pontosztozkodással ért véget a férfi kézilabda NB I 11. fordulóbeli mérkőzése.

Szoros első negyedóra után el tudott lépni a Pick Szeged négy találattal, ám lassan visszakapaszkodtak a hazaiak, ki is egyenlítettek, ám a szünet előtt ismét kétgólos előnyre tett szert a Skaliczki-gárda (12-14). Fordulás után maradt a 2-3 gólos különbség a két csapat között, majd a játékrész derekára fokozatosan ellépett megint a Szeged, s 18-25-nél úgy nézett ki simán bedarálják Larholmék a tatabányaiakat. Ekkor azonban ismét feljött a hazai csapat, a Pick előnye egyre olvadt, dacára az extrateljesítményt nyújtó Ancsin Gábor góljainak. Három perccel a vége előtt egyenlítettek a hazaiak, majd hiába vette vissza az előnyét a Pick, rendre kiegyenlítettek, s végül összejött nekik a pontmentés is.

Férfi kézilabda NB I 11. forduló:

Grundfos Tatabánya KC – Pick Szeged 30-30 (12-14)
Tatabánya, 1000 néző. Vezette: Bonifert, Oláh.
Tatabánya: Szente – Törő 6, Pordán 4, Dobó, Dénes 2, Kos 1, Harsányi 3. Csere: Kiss O. (kapus), Bodó 2, Urban 7, Putics Be., Rossoni, Kiss Á. 2, Lele 3. Vezetőedző: Debre Viktor.
Pick Szeged: Mikler – Prodanovics 1, Zubai 3, Buday, Blazevic 1, Vadkerti 2, Larholm 2. Csere: Balogh Zs. 2, Ancsin 10, Sulc 7, Pribanic 1, Nagy N. 1. Vezetőedző: Skaliczki László.
Hétméteres: 4/3, ill. 4/2.
Kiállítás: 8 perc, ill. 10 perc.

Default thumbnail
Előző sztori

A méhnyakszűrés 2015-től lehet a védőnők alapfeladata

Következő sztori

Csütörtöki programajánló: Szlovák Filmhét és The Silver Shine + FOTÓK, VIDEÓK

Legutóbbi hasonló cikkek