Sport

Kézilabda: biztos KSZSE-győzelem az alsóházi rangadón + FOTÓK

Kézilabda: biztos KSZSE-győzelem az alsóházi rangadón + FOTÓK

2012. november 26., hétfő
Kézilabda: biztos KSZSE-győzelem az alsóházi rangadón + FOTÓK

Megszerezte második győzelmét a női kézilabda NB I/B-ben az újonc KSZSE-Algyő együttese, miután szombaton alsóházi rangadón a Csorvás csapatát verték Mandl Gábor tanítványai.

Az eddig két pontot gyűjtő csorvási csapat ellen az elmúlt fordulókban mutatott játék alapján jó eséllyel pályázott a győzelemre a hazai alakulat az algyői Fehér Ignác Tornacsarnokban. Jól is kezdte a KSZSE a találkozót, ám a viharsarkiak - elsősorban a végül 14(!) találatig jutó

Walfisch Mercédesz

góljaival - rövidesen fordítani tudtak. 5-4-es csorvási vezetés után azonban a szegedi lányok 9 gólt szereztek zsinórban, ám a félidő végén sajnos ismét látótávolságba kerültek a Csorvásiak (15-10). A második félidőt kettős emberhátrányban kezdte

Mandl Gábor

csapata, de két gólt is szerzett ennek ellenére. Sorozatos - és jogos - kiállításoknak köszönhetően 19-16-ra felzárkóztak a vendégek, akik ráadásul ekkor újfent kettős emberelőnybe kerültek. Csakhogy gólokat ezúttal is a hazaiak szereztek, és sorozatban lőtt három találatukkal végleg eldőlt a mérkőzés. Az 55. percben már 10 gólos volt a KSZSE előnye, melyet a végén még kozmetikázott a Csorvás, de a megérdemelt szegedi győzelemhez nem férhetett kétség, dacára az összesen 20 percnyi hazai kiállításnak. A KSZSE együttese legközelebb december 2-án, vasárnap lép pályára, a listavezető egri főiskolások otthonában nagyon nehéz feladat vár Puhalák Szidóniáékra 16 órától.

Női kézilabda NB I/B 10. forduló:

Kézilabda Szeged SE-Algyő - Csorvási SK 31-25 (15-10)

Szeged-Algyő, Fehér Ignác Tornacsarnok, 200 néző. Vezette: Kovács T., Mándli.

KSZSE:

ALMÁSI - Krivik 3, POCSAI 7, KORMÁNY 5, HOMOKI, FORGÓ 5, Draxler O. 1.

Csere:

Répás (kapus), Debreczeni, HÓDI SZ., Takács, PUHALÁK 9, Hódi R., Volencsik 1.

Edző:

Mandl Gábor.

Csorvási SK góllövői:

Walfisch 14, Bottó 4, Bíró 3, Major 2, Sajben 2.

Hétméteres:

4/3, ill. 5/4.

Kiállítás:

20 perc, ill. 6 perc. Mandl Gábor:

"A mai napon mindenki hozzátett a nagyon fontos győzelemhez, gratulálok a lányoknak."

Junior mérkőzésen:

Kézilabda Szeged SE-Algyő - Csorvási SK 34-16

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.