Sport

Kézilabda: az SZKKSE is Debrecenbe megy, a KSZSE itthon játszik

Kézilabda: az SZKKSE is Debrecenbe megy, a KSZSE itthon játszik

2012. november 24., szombat
Kézilabda: az SZKKSE is Debrecenbe megy, a KSZSE itthon játszik

A szegedi másodosztályú labdarúgók mellett a dorozsmai másodosztályú női kézilabdázók is Debrecenben szerepelnek a hétvégén, míg a KSZSE a Csorvás ellen itthon gyarapíthatja pontjait.

Az elmúlt fordulóban mindkét szegedi női csapat vereséget szenvedett, ám most mindkettejük előtt újabb lehetőség adott a javításra. Az újonc KSZSE a sokáig sereghajtó, most 13. helyen álló Csorvást fogadja az algyői Fehér Ignác Tornacsarnokban szombaton 18 órától. Érdekesség, hogy a Békés megyeiek eddigi egyetlen győzelmüket a jóval esélyesebb SZKKSE ellen szerezték.

Mandl Gábor

11. helyen tanyázó lányai ezzel a kötelező győzelemmel valamelyest kapaszkodhatnának a tabellán, hiszen jelenlegi 3 pontjukkal már hattal vannak lemaradva a 10. Inárcs mögött.

Marosán György

9. helyre visszacsúszott tanítványai Debrecenbe látogatnak, ahol a jelenleg 5. helyen álló hajdúságiakkal szemben sem lehetetlen számukra a bravúr. A dorozsmai csapat rapszodikus idényt produkál eddig, képesek voltak már fájdalmas, nem kalkulált vereségeket is szenvedni, ahogyan bravúros győzelmeket is arattak. A debreceniek idegenbeli legyőzése is ez utóbbiak sorát gyarapítaná. A vendéglátók teljesítménye nagyban függ attól is, élvonalbeli csapatuktól mennyien játszanak le: nem rég például kikaptak a harmatosnak mondható inárcsiaktól idegenben egy góllal (21-22), s két olyan találkozójuk is van, amit az ellenfél 10-0-val kapott meg, mivel a debreceniek hibájából elmaradt a meccs, ugyanakkor az előttük álló Hajdúnánást kíméletlenül, 11 góllal intézték el (27-16). Legutóbb a listavezető egri főiskolások otthonában kaptak ki 25 góllal (47-22). A találkozót vasárnap 18 órától rendezik Debrecenben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.