Kézilabda: az SZKKSE is Debrecenbe megy, a KSZSE itthon játszik

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi másodosztályú labdarúgók mellett a dorozsmai másodosztályú női kézilabdázók is Debrecenben szerepelnek a hétvégén, míg a KSZSE a Csorvás ellen itthon gyarapíthatja pontjait.

Az elmúlt fordulóban mindkét szegedi női csapat vereséget szenvedett, ám most mindkettejük előtt újabb lehetőség adott a javításra. Az újonc KSZSE a sokáig sereghajtó, most 13. helyen álló Csorvást fogadja az algyői Fehér Ignác Tornacsarnokban szombaton 18 órától. Érdekesség, hogy a Békés megyeiek eddigi egyetlen győzelmüket a jóval esélyesebb SZKKSE ellen szerezték. Mandl Gábor 11. helyen tanyázó lányai ezzel a kötelező győzelemmel valamelyest kapaszkodhatnának a tabellán, hiszen jelenlegi 3 pontjukkal már hattal vannak lemaradva a 10. Inárcs mögött.

Marosán György 9. helyre visszacsúszott tanítványai Debrecenbe látogatnak, ahol a jelenleg 5. helyen álló hajdúságiakkal szemben sem lehetetlen számukra a bravúr. A dorozsmai csapat rapszodikus idényt produkál eddig, képesek voltak már fájdalmas, nem kalkulált vereségeket is szenvedni, ahogyan bravúros győzelmeket is arattak. A debreceniek idegenbeli legyőzése is ez utóbbiak sorát gyarapítaná. A vendéglátók teljesítménye nagyban függ attól is, élvonalbeli csapatuktól mennyien játszanak le: nem rég például kikaptak a harmatosnak mondható inárcsiaktól idegenben egy góllal (21-22), s két olyan találkozójuk is van, amit az ellenfél 10-0-val kapott meg, mivel a debreceniek hibájából elmaradt a meccs, ugyanakkor az előttük álló Hajdúnánást kíméletlenül, 11 góllal intézték el (27-16). Legutóbb a listavezető egri főiskolások otthonában kaptak ki 25 góllal (47-22). A találkozót vasárnap 18 órától rendezik Debrecenben.

Default thumbnail
Előző sztori

Változnak a SZÉP kártya felhasználásának szabályai

Default thumbnail
Következő sztori

Játékgyűjtésbe kezdett a Jobbik Szegedi Ifjúsági Tagozata

Legutóbbi hasonló cikkek