Sport

Kézilabda: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

Kézilabda: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

2012. november 16., péntek
Kézilabda: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

Szerda este magyarkupa-meccseket vívtak az NB I/B-s szegedi női kézilabdacsapatok, felemás sikerrel: a KSZSE-Algyő Gyömrőn vívta ki a továbbjutás, az SZKKSE-nek nem sikerült itthon az erős Békéscsaba ellen.

A "meredek lejtőn" épült gyömrői pályán nagy küzdelemben sikerült kivívni a továbbjutást a női kézilabda magyar kupában KSZSE-s lányoknak. A csapat tartalékosan utazott el, mivel többen iskolai elfoglaltságuk, és sérülés miatt nem tudtak

Mandl Gábor

edző rendelkezésére állni. Az NB II-es csoportjában listavezető gyömrői csapat lelkes játékkal és "némi" játékvezetői segítséggel (10 büntetőt és 12 perc kiállítást ítéltek a vendégek ellen, míg javukra 4 hétméterest és 2 perc emberelőnyt) igyekezett az osztálykülönbséget pótolni. A találkozón azonban a szegedi lányok megcsillogtatták küzdeni tudásukat, valamint fegyelmezetten és jól játszottak, így az "összefogás" ellenére a KSZSE várhatja a sorsolást, miután 26-25-ös győzelmet aratott. A következő fordulóban, a legjobb 16 között akár a Győr, vagy FTC is lehet az ellenfél. A Szeged-Kiskundorozsma KSE együttesének nem sikerült a bravúr a tavalyi kupaezüstérmes, KEK-résztvevő Békéscsaba ellen és sima, 35-17-es vereséget szenvedett a viharsarkiaktól.

Női kézilabda magyar kupa 3. forduló:

Gyömrő VSK - Kézilabda Szeged SE-Algyő 25-26 (12-10)

Gyömrő, 200 néző. Vezette: Buza, Pinizsi.

KSZSE:

Répás - KRIVIK 5, TAKÁCS, HÓDI SZ. 2, HOMOKI 6, FORGÓ 7, RAXLER O. 1.

Csere:

Pocsai 4, Volencsik 1, Kis, Gombos.

Edző:

Mandl Gábor

Hétméteres:

10/9, ill. 4/2.

Kiállítás:

2 perc, ill. 12 perc. Mandl Gábor:

"Hazai pálya előnyeit élvező gyömrői csapat ellen lelkes, odaadó játékkal győztünk."

További eredmény:

Szeged-Kiskundorozsma KSE - Békéscsabai Előre NKSE 17-35

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.