Kultúra

JÁTÉK! Az apukákról énekel Halász Judit Szegeden

JÁTÉK! Az apukákról énekel Halász Judit Szegeden

2012. november 12., hétfő
JÁTÉK! Az apukákról énekel Halász Judit Szegeden

Az apukák fontosságával, családban betöltött szerepével foglalkozik Halász Judit Apa figyelj rám című lemezén. Az új dalokat a szegedi közönség is hallhatja november 16-án - játsszon velünk, nyerjen páros belépőt a koncertre!

A művésznő lemezein generációk nevelkedtek, dalai ma is örök érvényűek. Pályafutása alatt szinte mindenről énekelt, ami egy család, egy gyermek mindennapjaiban és ünnepeiben fontos, egy kivétellel: apa-lemezt még nem készített - eddig. Ezt a koncertet meghallgatva, mindenkiben felelevenednek az emlékek, hogy apával is lehet játszani, apa is elkészíti a kakaót és bizony sokat dolgozik, és későn ér haza, és csak olyankor igazi a család, ha ő is otthon van. A művésznő 23 lemeze között akadt, ami a rossz gyerekekről szólt, más a testvérszeretetről, a nagymamák fontosságáról, a szülők gyerekkoráról mesélt. Ezúttal az édesapákat élteti a dalok egy része: kiválóan rávilágítva az édes felelősségre. Az “apaság” minden nehézsége, öröme, fontossága, szépsége, és szükségessége megjelenik a legújabb dalokban. Az apák kapcsolata a gyerekekkel lesz a fő téma, s ebbe beletartozik sok fontos, sokszor mulatságos napi gond, vagy probléma (mint a lustaság vagy a mosakodástól való félelem) is. Az új dalok szerzői között Bródy János mellett két nagyszerű költőnő is szerepel: Tóth Krisztina és Szabó T. Anna. A koncerteken természetesen nem maradnak el azok a régi dalok sem, melyeket a gyerekek mindig szeretnének hallani. Az új lemezt a művésznő Szegeden is bemutatja: az IH Rendezvényközpontban november 16-án, 10.30-kor és 16.30-kor kezdődő lemezbemutató koncerten lép fel.

Jegyár:

elővételben 1.800,- Ft, a koncert napján 2.200,- Ft Jegyek kaphatók a Belvárosi moziban, az IH Rendezvényközpontban és a Ticketportal országos hálózatában Játsszon velünk, legyen ott ön is a koncerten! Az IH-ban péntek délelőtt fél 11-kor kezdődő előadásra három darab páros jegyet sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak alábbi kérdésünkre:

- Mit kíván az ünnepeltnek Boldog születésnapot című dalában Halász Judit?

A.

Emeletes csokitortát

B.

Sok ilyen szép napot

C.

Egy nagy halom ajándékot A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb november 14-e (szerda) délig. Szerencsés játékosunkat e-mailben értesítjük nyereményéről.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.