Hátország: a SZEOL-SZVSE állította meg a Sándorfalvát

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A címvédő együttes tizenegyes győzelmet követően szenvedett vereséget a megyei I. osztályú ifjúsági bajnokságban. A szegediek idegenbeli sikere komoly fegyvertény.

Korábbról elhalasztott mérkőzést pótoltak szerdán az U19-es megyei I. osztályú bajnokságban: a címvédő és százszázalékos teljesítménnyel éllovas Sándorfalva a SZEOL-SZVSE-t látta vendégül. A megyei rangadó változatos, izgalmas, gólokban gazdag mérkőzést hozott.

Az első félidő elején a mezőnyfölényben játszó szegedi csapat több gólhelyzetet dolgozott ki, de mégis egy védelmi hibát a 22. percben a hazai gólvágó, Csamangó Norbert használt ki; 1-0. Gyorsan jött a válasz, a 24. percben 22 méteres szabadrúgásból Szalma Gergely lőtt a bal felső sarokba; 1-1. Ezután fordítottak a vendégek: Varga Krisztián talált kavarodás után közelről a sándorfalvi kapuba; 1-2. Nem késett azonban sokáig a válasz, a szegedi védőket megint Csamangó N. előzte meg, s 12 méterről gurított a kapuba; 2-2.

Izgalmas második felvonást láthattak a nézők, majd a 85. percben dőlt el a csata. Ekkor Szalma G. lőtt a bal oldalról, 16 méterről a hosszú sarokba; 2-3. Rangadóhoz méltó iram és kiegyenlített játék után a vendégek örülhettek a három pontnak, de a sándorfalvi csapat a vereség ellenére továbbra is a megye I-es U19-es bajnokság legnagyobb esélyese és listavezetője.

A tabellán tehát továbbra is a 33 pontot gyűjtött Sándorfalva áll az élen 31 pontos Kistelek, a 28 pontnál járó SZEOL-SZVSE és a 27 ponttal rendelkező Ásotthalom előtt. Az Algyő és a Kiskundorozsma 21-21 pontos.

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 11. fordulójában:

Sándorfalva SK – SZEOL-Szegedi VSE 2-3 (2-2). Sándorfalva, vezette: Cseh Géza (Cseh Gábor, Somodi Gábor).
Sándorfalva: Garamvölgyi – Faragó Barát, Kovács, Tóth, Kakuszi, Landler, Fodor, Hevesi (Varga N.), Tápai, Csamangó, Széll. Vezetőedző: Tóth János.
SZEOL: Ibis – Sándor, Németh R., Gulyás, Faragó, Bakai (Judik), Németh V. (Kertész G.), Törköly (Iritz), Varga K. (Juhász-Vedres), Szalma, Varga R. (Kiss). Szakmai vezető: Sahin-Tóth Dezső. Vezetőedző: Hágelmann Endre.
Gólszerzők: Csamangó N. (2 – 22′, 37′), illetve Szalma G. (2 – 24′, 85′), Varga K. (29′)
Jók: Garamvölgyi G., Faragó Barát Z., Csamangó N., Széll K., illetve mindenki

Előző sztori

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Siskó Blanka

Következő sztori

Labdarúgás: a hétvége teljes Csongrád megyei programja + TABELLÁK