Sport

Hátország: a SZEOL-SZVSE állította meg a Sándorfalvát

Hátország: a SZEOL-SZVSE állította meg a Sándorfalvát

2012. november 9., péntek
Hátország: a SZEOL-SZVSE állította meg a Sándorfalvát

A címvédő együttes tizenegyes győzelmet követően szenvedett vereséget a megyei I. osztályú ifjúsági bajnokságban. A szegediek idegenbeli sikere komoly fegyvertény.

Korábbról elhalasztott mérkőzést pótoltak szerdán az U19-es megyei I. osztályú bajnokságban: a címvédő és százszázalékos teljesítménnyel éllovas Sándorfalva a SZEOL-SZVSE-t látta vendégül. A megyei rangadó változatos, izgalmas, gólokban gazdag mérkőzést hozott. Az első félidő elején a mezőnyfölényben játszó szegedi csapat több gólhelyzetet dolgozott ki, de mégis egy védelmi hibát a 22. percben a hazai gólvágó,

Csamangó Norbert

használt ki; 1-0. Gyorsan jött a válasz, a 24. percben 22 méteres szabadrúgásból

Szalma Gergely

lőtt a bal felső sarokba; 1-1. Ezután fordítottak a vendégek:

Varga Krisztián

talált kavarodás után közelről a sándorfalvi kapuba; 1-2. Nem késett azonban sokáig a válasz, a szegedi védőket megint Csamangó N. előzte meg, s 12 méterről gurított a kapuba; 2-2. Izgalmas második felvonást láthattak a nézők, majd a 85. percben dőlt el a csata. Ekkor

Szalma G.

lőtt a bal oldalról, 16 méterről a hosszú sarokba; 2-3. Rangadóhoz méltó iram és kiegyenlített játék után a vendégek örülhettek a három pontnak, de a sándorfalvi csapat a vereség ellenére továbbra is a megye I-es U19-es bajnokság legnagyobb esélyese és listavezetője. A tabellán tehát továbbra is a 33 pontot gyűjtött Sándorfalva áll az élen 31 pontos Kistelek, a 28 pontnál járó SZEOL-SZVSE és a 27 ponttal rendelkező Ásotthalom előtt. Az Algyő és a Kiskundorozsma 21-21 pontos.

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 11. fordulójában:

Sándorfalva SK - SZEOL-Szegedi VSE 2-3 (2-2).

Sándorfalva, vezette: Cseh Géza (Cseh Gábor, Somodi Gábor).

Sándorfalva:

Garamvölgyi - Faragó Barát, Kovács, Tóth, Kakuszi, Landler, Fodor, Hevesi (Varga N.), Tápai, Csamangó, Széll. Vezetőedző: Tóth János.

SZEOL:

Ibis - Sándor, Németh R., Gulyás, Faragó, Bakai (Judik), Németh V. (Kertész G.), Törköly (Iritz), Varga K. (Juhász-Vedres), Szalma, Varga R. (Kiss). Szakmai vezető: Sahin-Tóth Dezső. Vezetőedző: Hágelmann Endre.

Gólszerzők:

Csamangó N. (2 - 22', 37'), illetve Szalma G. (2 - 24', 85'), Varga K. (29')

Jók:

Garamvölgyi G., Faragó Barát Z., Csamangó N., Széll K., illetve mindenki

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.