Sport

Hátország: 85 nap után kapott ki a Koczka Kézisuli U8

Hátország: 85 nap után kapott ki a Koczka Kézisuli U8

2012. november 27., kedd
Hátország: 85 nap után kapott ki a Koczka Kézisuli U8

A hétvégén Orosházán szerepelt a Koczka Kézisuli U8-as fiú szivacskézilabda-csapata, akik a szép győzelmeik mellett, a tapasztaltabb ellenfelüktől elszenvedték idei első vereségüket 85 nap után.

Az egy héttel korábbi,

zsombói tornagyőzelem

után az OFKSE csapatának meghívására a hétvégén Orosházára utazott a

hódmezővásárhelyi utánpótlás iskola

legnagyobb fiúcsapata. A játékos délelőttön, melyen leginkább a játék finomításán, a gyakorláson volt a fő hangsúly, remekül helytálltak az ifjú sportolók. A tapasztaltabb, átlagéletkorban is idősebb hazaiak ellen, a szép győzelmek mellett, elszenvedték idei első vereségünket - veretlenségünk pontosan 85 napig tartott. A délelőtt folyamán, melyen egymás után, hosszabb pihenő nélkül játszottak 5 mérkőzést, remekül helytálltak a Koczka-fiak, tovább fejlődhetett a játékuk, amely még jobban ösztönözheti őket a céljuk azaz a közeljövőben rajtoló Erima Országos Gyermekkézilabda Bajnokságban való éremszerzés felé. A mérkőzések után egy nagyjából kéthetes pihenőt kaptak edzőiktől a játékosok, mialatt csak edzéseken vesznek részt a fiatalok, a szabadság után pedig a Pick Szeged korosztályos gárdájával mérik össze tudásukat. A mostani hét sem telik el Koczka Kézisuli mérkőzés nélkül, ugyanis a hétvégén a nagy eredményekre hivatott, 7-8 évesekből álló lánycsapat utazik felkészülési mérkőzésre. "Örülök, mert a hétvégén a jó dolgaink, és a hibáink is tökéletesen megmutatkoztak. Ellenfelünk előrébb tart, de dolgozunk azon, hogy utolérjük, sőt meg is előzzük őket! Minden esélyünk meg is van erre, fiatal csapatom már most remekül felvette velük a versenyt, mi több, volt játékrész, ahol jobbnak is bizonyultunk az NB I-es nagycsapat utánpótlásgárdája ellen. Dolgozunk tovább, a hibáinkat javítjuk, céltudatosan készülünk, ugyanúgy, ahogyan eddig is. 85 nap után tudtak legyőzni minket, ám lesz még nekünk hosszabb veretlenségünk is. A kézilabda jövője nálunk van!" - nyilatkozta egészséges önbizalommal

Koczka Gergő

, a csapat egyik edzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.