Bombázók a szegedi Munkácsy-tárlaton + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szépségkirálynő-jelöltek tekintették meg a Móra Ferenc Múzeum Munkácsy-kiállítását. A Régiók Szépe Választás döntős versenyzői közül 19 gyönyörű lány látogatott el a népszerű Munkácsy-tárlatra, ahol a múzeum munkatársai segítettek a szépségeknek eligazodni a festmények között.

Idén Szegeden tartják a Régiók Szépe Választás döntőjére készülő hölgyek felkészülési táborát, ennek apropójaként egy tárlatvezetésen mutatták be a legendás festő, Munkácsy Mihály pályafutását a Szegedi Móra Ferenc Múzeum tárlatán keresztül. Az országos döntőt a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban rendezik meg december 2-án, ahol megyénket három versenyző is képviseli. A lányok a holnapi napot is a városban töltik még, fotózáson vesznek részt, ellátogatnak a ParaParkba, este pedig az Anna fürdőbe.

A tárlatvezetésen megismerhettük a három megyei versenyzőnket is. Szegedről Sebők Zsófia mutatja meg szépségét Kecskeméten. Ő az SZTE-n pénzügyi számvitelt tanul, most 19 éves, és elmondása szerint a családjával járt már a tárlaton, egyébként is szeret múzeumba járni. Két sándorfalvi versenyző indul még a döntőn: a 18 éves Dávid Zsanett, aki a szegedi Kossuth Zsuzsanna egészségügyi középiskolába jár és a 25 éves R. Nagy Szandra, ő a szegedi egyetem jogi karán végezett munkaügyi előadó szakon.

no images were found

Előző sztori

Kesselyák szerint pályáztatni kellene a szabadtéri vezetését

Következő sztori

Botka László elzárkózott a tárgyalásoktól