Bulvár

Meghalt a ruzsai buszbaleset egyik sérültje (FRISSÍTVE)

Meghalt a ruzsai buszbaleset egyik sérültje (FRISSÍTVE)

2012. november 10., szombat
Meghalt a ruzsai buszbaleset egyik sérültje (FRISSÍTVE)

Kórházba szállítást követően meghalt annak a kisbusznak az egyik férfi utasa, amely a ruzsai bekötőúton csúszott árokba szombaton kora este.

A helyszíni szemle adatai szerint egy 22 éves ruzsai fiatalember haladt a Toyota Hiace típusú kisbusszal Ruzsa külterületén nyolc utassal. A fiatalember észrevett egy korábban már elütött őzet, ami az úttesten feküdt. Megpróbálta kikerülni, ezért elrántotta a kormányt, de eközben elveszítette az uralmát a jármű felett és az út menti árokba borult. Egyik utasa, egy 25 éves ruzsai fiatalember -

a helyi megyei III. osztályú labdarúgócsapat egyik játékosa

- olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően elhunyt. A mentők kilenc embert vittek kórházba, köztük öt embert súlyos sérüléssel. A helyszíni szemle ideje alatt teljes útlezárás volt az érintett útszakaszon.

Korábban:

Öten megsérültek, amikor árokba borult egy kisbusz szombat este Ruzsa közelében - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Vad Róbert

elmondta: a jármű az 5431-es számú – a régi ruzsai - úton haladt, amikor a 16-os kilométernél eddig ismeretlen okból megcsúszott és az árokba borult. A balesetben hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg – közölte az őrnagy. A helyszíni szemle idejére a fél útpályát lezárták, a műszaki mentés idején teljes útzár lesz érvényben – tette hozzá a sajtóügyeletes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.