Teke: minden szegedi továbbjutott az egyéni vb-n

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A lengyelországi Lesznóban megkezdődött az egyéni teke világbajnokság. A Szegedi TE férfi játékosai közül mind a négyen bejutottak a legjobb 32 közé, miután a 120 dobásos selejtezőben valamennyien a 64 fős mezőny első felében végeztek.

A magyar színekben versenyző Karsai László 686 (ezzel 2., egyben a legjobb magyar lett), Zapletán Zsombor 666 (4.), Kiss Norbert pedig 652 (9.), míg a szerb válogatottat erősítő Ernyesi Róbert (13.) 638 fát ért el.

A csütörtöki sprintversenyben (2×20 dobás, döntetlen esetén három dobásos szétlövés) a 16 közé jutásért a következő párokban szerepelnek a szegediek: 10.10: Kiss N. – B. Manev (macedón), 12.30: Zapletán – J. Kotyza (cseh), 12.30: Ernyesi – S. Brunot (francia), 17.10: Karsai L. – P. Vsetecka (osztrák).

A legjobb 32 között megtalálható még a másik három magyar, a zalaegerszegi Kiss Tamás, Nemes Attila és Farkas Sándor is.

Időközben a tandem mixben is volt forduló, amelyben a zalai Farkas és a szegedi Tímár Edina az első fordulóban búcsúzott horvát ellenféllel szemben.

Default thumbnail
Előző sztori

Békésen zajlottak az ünnepi rendezvények

Default thumbnail
Következő sztori

Politológusok: Orbán saját táborához szólt, Bajnai visszatért

Legutóbbi hasonló cikkek