/

Százezres nyomravezetői díj a vásárhelyi rablóért!

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

100 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézre keríteni a hódmezővásárhelyi kisbolt kirablóját.

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette gyanúja miatt nyomoz a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság, miután eddig ismeretlen tettes 2012. október 8-án 15 óra körüli időpontban egy késsel bement az Ormos Ede utcában lévő kisboltba, majd az eladót a bevételt átadására kényszerítette.

A gyanúsított személyleírása: 180-185 cm magas, erős testalkatú férfi. Ruházata: fekete kapucnis pulóver, baseballsapka, napszemüveg, kék színű farmer. A bűncselekmény elkövetésekor egy oldaltáskát viselt.

Kérjük, hogy aki a bűncselekménnyel, vagy fényképen látható elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 112-es segélyhívószámot.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100 000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Előző sztori

Kézilabda: KSZSE-bravúr a magyar kupában

Következő sztori

Műfüves futballpálya épül Móravároson