/

Nyílt napján várja a látogatókat a Szegedi Ítélőtábla

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Európai Tanács Miniszteri Bizottságának döntése szerint immár 10 éve minden októberben megrendezik a Polgári Igazságszolgáltatás Európai Napját, melynek egyik célja az igazságszolgáltatás munkájának mind szélesebb körű megismertetése.

Az idei nyílt napon az érdeklődők ellátogathatnak a Szegedi Ítélőtábla épületébe, betekintést kaphatnak a táblabíróság történetébe, a Szegedi Ítélőtábla munkájába.

A tervek szerint október 25-én délelőtt 9 órakor indítanak látogatói csoportot, amelybe magánszemélyek, iskolai, munkahelyi közösségek is jelentkezhetnek október 24-ig. Nagyobb érdeklődés esetén egy órával később újabb csoport is indulhat. A jelentkezéseket az elnök@szegeditb.birosag.hu email címre vagy a 62/568-555 telefonszámra várják.

A szervezők kérik, a jelentkezők jelöljék meg, hány fővel szeretnének részt venni a nyílt napon. A jelentkezéseket csak a résztvevők személyigazolvány-számának feltüntetésével fogadják el! További információk a fenti elérhetőségeken kérhetők.

Default thumbnail
Előző sztori

Ősszel többet költünk szálláshelyre, mint nyáron

Default thumbnail
Következő sztori

Pénteken és szombaton elmarad a Hedda Gabler a Kisszínházban

Legutóbbi hasonló cikkek