Sport

Labdarúgás: nem bírt egymással az Alsóváros és az Öttömös

Labdarúgás: nem bírt egymással az Alsóváros és az Öttömös

2012. október 15., hétfő
Labdarúgás: nem bírt egymással az Alsóváros és az Öttömös

Gól nélküli döntetlent hozott a megyei III. osztály Homokháti csoportjának rangadója az IKV Alsóváros és az Öttömös között.

Két kihagyott helyzettel - a hazaiaknál a kapu előterében helyzetbe kerülő

Polyáktól

pattant el a labda, a másik oldalon gyors öttömösi csatár 16 méteres lövése kevéssel kerülte el a jobb alsó sarkot - indult a mezőny első felébe tartozó együttesek összecsapása. Mozgalmas, lüktető játék alakult ki, a vendégek kezdeményeztek többet, ám nem tudták bevenni a jól védő

Szécsi Z.

kapus hálóját. A lefújás előtti pillanatokban a egyedül maradó

Czibere

durrantott csúnyán mellé. A második félidőben folytatódott a küzdelem, átlagon felüli volt az iram, kisebb-nagyobb erősségű belépőkkel. (Ennek ellenére csak egy sárga lap került kiosztásra: a kiválóan működő

Kócsó

sípmester a 62. percben

Daróczit

figyelmeztette.) A labdát többet birtokló Öttömös legnagyobb lehetősége a 74. percben volt:

Szécsi D.

tört be az alsóvárosi büntetőterületre, lövése a bal kapufáról kipattant, az ismétlését

Török J.

a gólvonalon bevetődve testtel mentette. A hajrá már kiegyenlítettebb játékot hozott, és pontosztozkodás lett a meccs vége. A következő fordulóban, vasárnap, 14.30-kor Forráskútra látogat az IKV-Alsóváros.

Labdarúgó megyei III. osztály Homokháti csoport 9. forduló:

IKV-Alsóváros SE - Öttömös SE 0-0

Szeged, Szabadság tér. 50 néző. Vezette: Kócsó (Nagy G., Mihály)

IKV-Alsóváros SE:

Szécsi - Daróczi, Szalma, Kis Z., Török J. - Czibere, Martonosi T. (Szabó T. 65'), Farkas M., Csúcs Á. (Pipicz 75') - Csordás J., Polyák.

Edző:

Kiss Ferenc.

Öttömös SE:

Rózsa - Csontos (Tóth V. 85'), Veress, Babócz, Szécsi Cs., Somlyai, Szécsi D., Farkas M., Ferencz, Kertész-Kovács (Bite 70'), Papp T.

Edző:

Puskás István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.