Sport

Kézilabda: a nyeretlen a veretlen otthonában

Kézilabda: a nyeretlen a veretlen otthonában

2012. október 6., szombat
Kézilabda: a nyeretlen a veretlen otthonában

Nehéz útra indul a Hajdúságba a KSZSE-Algyő női kézilabdacsapata a női NB I/B Keleti csoportjában: a második helyen álló DVSC II otthonában kellene remekelniük Mandl Gábor tanítványainak.

Az eddig győzelem és pont nélkül álló Kézilabda Szeged SE-Algyő együttese a 13. forduló előrehozott találkozóján a még pontvesztés nélkül álló bivalyerős DVSC II-höz utazik a vasárnap 18 órakor kezdődő találkozóra. Bár első ránézésre a Draxler ikrek csapatának nem lehetnek vérmes reményei a házigazdákkal szemben, azért legutóbb Orosházán is megmutatta a gárda, hogy van tartás benne, s jó úton járnak, hiszen sokáig vezettek a Békés megyeiek otthonában, s végül csak egy góllal kaptak ki. Ezt megelőzően pedig Kispesten is sokáig szervezetten játszottak, igaz a végére bedarálta őket a hazai csapat. A debreceniek eddig mindhárom ellenfelüket könnyedén legyűrték, bár tegyük hozzá az újonc Hajdúböszörmény és gyengén kezdő Kecskemét aligha jelentett gondot az élvonalbeli háttérrel rendelkező egységnek, míg az Orosházát gólzáporos meccsen verték meg öt góllal. A Szeged-Kiskundorozsma KSE együttese nem játszik a hétvégén. Időközben sorsoltak a magyar kupában is. Eszerint az SZKKSE október 11-én 16.30-tól Hódmezővásárhelyen vendégszerepel a 2. fordulóban, míg a KSZSE október 17-én 18.30-tól ismét az orosháziakkal csap össze, ezúttal hazai pályán, Algyőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.