Közélet

Karambolozott a Lázár Jánost szállító autó - egy ember meghalt (FRISSÍTVE)

Karambolozott a Lázár Jánost szállító autó - egy ember meghalt (FRISSÍTVE)

2012. október 24., szerda
Karambolozott a Lázár Jánost szállító autó - egy ember meghalt (FRISSÍTVE)

Lázár János államtitkár és az őt szállító mikrobusz vezetője könnyebben megsérült, amikor a jármű karambolozott szerda reggel az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, de már mindketten elhagyhatták a kórházat - közölte a kecskeméti egészségügyi intézmény az MTI-vel. A balesetben egy 36 éves nő meghalt.

Győrfi Pál

, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek megerősítette: a baleset következtében az egyik autóban egy nő meghalt, a másik járműben ketten könnyebben megsérültek, őket további vizsgálat és ellátás céljából kórházba vitték.

Horváth Attiláné

, a Bács-Kiskun Megyei Kórház szóvivője az MTI-nek elmondta,

Lázár Jánost

, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt és a gépkocsivezetőjét vitték be szerda reggel az intézmény baleseti sebészetére, mindketten könnyű, nyolc napon belül gyógyuló, kisebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedtek. Ellátták őket, kezelésük további kórházi ellátást nem igényel, ezért elhagyhatták a kórházat - tette hozzá. A Kormányszóvivői Iroda előzőleg azt tudatta az MTI-vel, hogy "tisztázatlan okok miatt, a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött" a Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító autó.

Nyíkos Tamás

főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek szerda reggel azt mondta: az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 107-108 kilométerszelvény között két gépjármű ütközött össze. A mikrobuszban Lázár János és sofőrje utazott. Az MTI úgy tudja, hogy az áldozat, aki a másik autóban ült, egy 36 éves nő. Az MTI fotóriporterének képein az látható, hogy az államtitkárt szállító Volkswagen Transporter eleje tört össze, a mikrobusz a pályatest melletti árokban áll. A másik jármű, egy Ford Fiesta az autópálya belső sávjában van, a vezetőülés felőli oldala teljesen összetört. Megsérült a személygépkocsi motortere, mindkét ajtaja és hátulja is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.