Hátország: kétszer jutott hatig a SZEOL-SZVSE-ifi

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az elmúlt héten két helyi rangadót is megvívott a megyei I. osztályú U19-es bajnokságban a SZEOL-Szegedi VSE, mely az UTC-t és az FK 1899 Szegedet is jó játékkal verte meg.

Az 5. körben elért kisteleki 3-3-as döntetlen után a hétközi fordulóban jó iramú, színvonalas mérkőzést játszott a SZVSE U19-es csapata a Kertész utcában. Végig kulturáltan, mezőnyfölényben futballozva szerezték meg a győzelmet a remekül küzdő újszegediek ellen. A játék képe alapján megérdemelt volt a 6-1-es vendégsiker. Vasárnap az FK érkezett a vasutasok stadionjába. A testvércsapatok (SZEOL SC) küzdelmét már az első félidőben eldöntötte az eredményesen és jól játszó SZVSE! A félidőig megérdemelten szerzett négygólos előnyt. A második felvonás felesleges cselekről, önzőségről és rengeteg kimaradt SZVSE-gólhelyzetről szólt, s lekopírozva az UTC-meccs végeredményét szintén 6-1 lett a vége.

A megyei ifibajnokság tabelláját jelenleg a 21 pontos, százszázalékos címvédő Sándorfalva vezeti a 19 pontot gyűjtött Kistelek, illetve a 16 pontos SZEOL-SZVSE előtt.

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 6. fordulójában:

Ujszegedi TC – SZEOL-Szegedi VSE 1-6 (0-4). Újszeged, Kertész utca, vezette: Rácz László, Zab Sándor.
UTC: Gáleg – Táncos (Miklós), Deák, Csonka K., Barna, Kiefer (Ladányi), Fogas (Bagó), Nagy, Csonka G., Fekete (Murka), Halmos (Suknovic). Vezetőedző: Farkas Antal.
SZEOL-SZVSE: Ibis Dursun – Kis (Kardos), Faragó, Gulyás, Rádai, Judik (Németh), Bakai, Törköly (Pink), Szántó, Varga K. (Juhász-Vedres), Kiss. Szakmai vezető: Sahin-Tóth Dezső, vezetőedző: Hágelmann Endre.
Gólszerzők: Murka T. (88′), illetve Szántó D. 2 (8′, 19′), Kiss Á. 2 (32′, 44′), Bakai P. (63′), Pink R. (85′)
Jók: Gáleg N., Fogas M., Csonka G., illetve Szántó D., Rádai Cs., Kiss Á.

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 7. fordulójában:

SZEOL-Szegedi VSE – SZEOL-FK 1899 Szeged 6-1 (4-0). Szeged, SZVSE-stadion, vezette: Szalai Szabolcs, Széll János.
SZEOL-SZVSE: Ibis Dursun – Kis (Kertész G.), Faragó, Németh R., Rádai, Judik (Iritz), Zsilák, Szántó (Varga R.), Törköly, Kiss (Juhász-Vedres), Varga K. (Pink). Szakmai vezető: Sahin-Tóth Dezső, vezetőedző: Hágelmann Endre.
SZEOL-FK: Vér – Erdélyi, Péntek Zs., Kovács, Kocsis-Savanya, Hegedűs, Németh L., Ludányi, Szőke, Abonyi, Péntek G. (Bagári). Vezetőedző: Kaiser Rezső.
Gólszerzők: Kiss Á. 2 (24′, 50′), Varga K. 2 (33′, 44′), Törköly T. (12′), Németh R. (68′), illetve Abonyi T. (51′)
Jók: Judik T., Németh R., Kertész G., Varga K., illetve Vér D., Németh Sz.

Előző sztori

Szépkorú lakosait köszöntötte Dorozsma + FOTÓK

Következő sztori

Beáztak a lámpák, reggeli dugók a vihar miatt Szegeden + FOTÓK