Közélet

Forgalomkorlátozások az ünnepen a megyében

Forgalomkorlátozások az ünnepen a megyében

2012. október 22., hétfő
Forgalomkorlátozások az ünnepen a megyében

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 56. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi események miatt forgalomkorlátozások várhatók Csongrád megyében.

Október 23-án 9-30-tól 10.15-ig Szegeden a Károlyi utca közúti útszakaszától a Kiss Ernő utcáig terjedő szakaszt lezárják a forgalom elől. Ez idő alatt a közlekedés rendőri biztosítás mellett zajlik. Nem szabad megállni a Rákóczi téri ünnepség ideje alatt, a fenti időpontban a Megyeháza előtti útszakaszon. Hódmezővásárhelyen, a 47-es számú főút Tóalj és az Oldalkosár utca közötti szakaszát 8 órától 11.30-ig szakaszosan zárja le a rendőrség. A forgalmat a rendőrök irányítják. Szentesen a zászlófelvonás idejére 10 órától 10.30-ig lezárják az Ady Endre utca és a Kossuth tér kereszteződését. A Kis Bálint utcát teljes hosszában lezárják 8 órától 11.30-ig. Makón a forgalom lassítására kell számítani a Csanád vezér téren 11 órától 12 óráig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.