ÁRKÁD Divatnapok – Helyből a legdivatosabb

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyedülálló stílusú divatshow-k keretében mutatta be a hétvégén az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont őszi-téli kollekcióit.

A napi két bemutató mellett, pénteken Shopping Nighttal várták az érdeklődőket, melynek keretein belül az idén 25 éves Szegedi Kortárs Balett, és Király Viktor is közreműködött. A bemutató témája: Őszi Pillanatok.
A show-k sikerére a szegedi balettművészek mellett még számos híresség neve is garancia. A rendezvény színvonalát emelik a „The Core” tánccsapat tagjai, akik a Las Vegasban megrendezett Hip Hop International World Hip Hop Championship versenyen az élmezőnyben végeztek. A tánc és zene összhangjáról a tv2 legújabb tehetségkutatója, a The Voice koreográfusai, Szabó Anikó és Túri Lajos gondoskodnak. A tinik nagy kedvence, Düki is erősíti a tehetséges táncosok csapatát, s a dinamikus bemutatók sikeréhez a szegedi BMX flatland, valamint a Creative Dance Club gyermektáncosai is hozzájárulnak.

A show-k során olyan őszi elemeket, és jellegzetes események hangulatát varázsolják a színpadra, mint az indián nyár, a szüret, az eső, a vihar, vagy a szivárvány. A színpad és kifutó látványvilága híven tükrözi az üzenetet, attól, hogy közeleg a hideg, nem kell otthonunkba burkolózva várni, a most oly távolinak tűnő nyarat.

Akik a héten elmulasztották, október 19 és 21 között, még megtekinthetik a látványos bemutatókat, pénteken és szombaton 16 és 18 órakor, vasárnap pedig 14 és 16 órakor.

no images were found

Előző sztori

Vélemény: Ki állítja meg a drogos ámokfutókat?

Következő sztori

Megkezdődik a hulladéklerakók füvesítése, fásítása + VIDEÓ