Közélet

Véradás lesz pénteken a Mars téri nagycsarnokban + VIDEÓ

Véradás lesz pénteken a Mars téri nagycsarnokban + VIDEÓ

2012. szeptember 18., kedd
Véradás lesz pénteken a Mars téri nagycsarnokban + VIDEÓ

Zamatos magyar gyümölccsel és friss, ropogós helyi, helyközi menetrenddel várják pénteken azokat, akik csatlakoznak a Szegedi Vásár és Piac Kft. rendezvényéhez, s vért adnak a Mars téri piac nagycsarnokában.

Nagyszabású véradó napot szervez az Országos Vérellátó Szolgálat, a Magyar Vöröskereszt és a Szegedi Vásár és Piac Kft. szeptember 21-én (pénteken) 14 és 17 óra között a Mars téri piacon. A program ötletgazdái mindenkit várnak, aki tud és akar segíteni!

Erdei Péter

, a Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője a SZEGEDma.hu-nak elárulta: friss, zamatos magyar gyümölccsel, illetve helyi, helyközi és MÁV-menetrenddel kedveskednek majd a véradóknak. Az eseményhez kapcsolódóan 15 és 16 óra között közönségtalálkozó is lesz a város legnépszerűbb csapata, a Pick Szeged kézilabdásaival (

Czina Józseffel

és

Nagy Norberttel

). 13 és 19 óra között pedig bemutatkoznak a Mars téri kereskedők, akik akciókkal és számtalan egyéb meglepetéssel fogadják a vevőket - természetesen nem csak a véradókat - a nagycsarnokban, az asztalos piacon. Ismeretes: a Mars téri piac nyitva tartását az ügyvezetés nemrégiben este 8 óráig hosszabbította meg a hétköznapokon. Nem titkolt cél, hogy a véradó napon ezt a kezdeményezést is minél szélesebb körben népszerűsítsék. Erdei Péter portálunknak azt mondta: a folyamatos vásárlói visszajelzések arról tanúskodnak, hogy a délutáni szieszta után újra életteli teli lehetne a piac, a munkából hazaindulók szívesen vásárolnak, vásárolnának be itt ahelyett, hogy valamelyik bevásárlóközpontot keresnék fel. Őket igyekeznek tehát maximálisan kiszolgálni.

Tekintse meg a Telin TV riportját, melyben Erdei Péter, a Szegedi Vásár és Piac Kft ügyvezető igazgatója beszélt a rendezvény részleteiről!

http://www.youtube.com/watch?v=8k1ohvtkdPY&feature=youtu.be

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.