Sport

Kézilabda: nem bírt a Vasassal a KSZSE + FOTÓK

Kézilabda: nem bírt a Vasassal a KSZSE + FOTÓK

2012. szeptember 18., kedd
Kézilabda: nem bírt a Vasassal a KSZSE + FOTÓK

Vereséggel kezdte a magasabb osztály küzdelmeit a KSZSE-Algyő együttese, miután a rutinos Vasas gárdája tizenkét góllal bizonyult jobbnak Almásiéknál.

A nyár óta

Mandl Gábor

irányította újonc csapat idegesen játszotta végig a mérkőzést, a hibákat azonnal büntette a kiváló játékerőt képviselő Vasas, amely már az első félidőben komoly előnyre tett szert, s végül nagy arányú győzelmet aratott. A juniorok mérkőzésén sem született meglepetés, a vendégek kevés gólon tartották a hazaiakat, s ez bőven elég volt nekik a győzelemhez.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 1. forduló:

Kézilabda Szeged SE-Algyő - Vasas SC 22-34 (8-17)

Algyő, sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Kiss Z., Kuklis.

KSZSE:

ALMÁSI - Krivik, POCSAI 7, Homoki 2, Kormány 3, Forgó, Draxler O. 3.

Csere:

Répás (kapus), Hódi, Volencsik 2, Debreceni, Tótváradi 5, Gombos, Draxler D., Török.

Edző:

Mandl Gábor.

Hétméteres:

5/4 ill. -.

Kiállítás:

6 perc, ill. 8 perc. Mandl Gábor:

"Megilletődött újonc csapatom egy nagyon jó ellenféllel találta szembe magát és tapasztalhatta meg a magasabb osztály ritmusát, erejét. Azon dolgozunk, hogy minél hamarabb alkalmazkodjunk ehhez a frekvenciához."

Junior mérkőzés:

Kézilabda Szeged SE – Vasas SC 15-23 (8-11)

KSZSE:

MÉSZÁROS – Kis, Német 3, Deák 5, Sebők 2, Farkas 1, Giricz 2.

Csere:

Szántó (kapus), Szécsi, Sevaracz, Balogh 1, Koltai, Speth 1, Bernátsky. Miklósné Kocsis Éva:

"Ez az év tanulóévnek számít a junior bajnokságban, ahol akár 3-4-5 évvel idősebb, nagyobb mérkőzés rutinnal rendelkező játékosok ellen kell felvenni a harcot fiatal játékosaimnak. Az ilyen mérkőzésekből tudunk tanulni, és mindenképpen előnyünkre fognak válni. Nagyon bátortalanul játszottunk, elég sok technikai hibával, és pontatlanul lőttünk, igaz, nagyon jó kapussal találtuk szembe magunkat."

Czesznak György:

"Egy nagy iramú mérkőzésen kaptunk ki egy nálunk idősebb és rutinosabb játékosokból álló csapattól, viszont mérkőzésről mérkőzésre mi is egyre rutinosabbak leszünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.