/

Vasárnap garanciális javítás a Pulz utcában

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeptember 30-án vasárnap délután az 1-es villamosvonal kivitelezője garanciális javítást végez a vágányok Pulz utcai szakaszán. A munkálatok ideje alatt forgalomváltozásra kell számítani.

Szeptember 30-án vasárnap 14 órától az 1-es villamosvonal felújítását végző kivitelező garanciális javítás részeként sínt hegeszt a vonal Pulz utcai szakaszán, emiatt félnapos vágányzárra kell számítani.

A munkálatok ideje alatt, 14 órától az Indóház tér irányából az 1-es villamos 1-2 jelzéssel az Európa ligethez közlekedik. A Pláza végállomáshoz villamospótló autóbusz viszi az utasokat. A pótlóbuszra a Rókusi körúton a Kisteleki utca megállóban lehet felszállni. Az Indóház tér irányába a Vásárhelyi Pál utcai buszmegállóban lehet átszállni a pótlóbuszról a villamosokra. Az átszállást követően a menetjegy szám nélküli oldalát is érvényesíteni kell.

A javítás a garancia részeként valósul meg, azaz a városnak nem kerül pénzébe. A megrendelő önkormányzat és a lebonyolító Szeged Pólus Kft. nagy figyelmet fordít arra, hogy minden hibát kiküszöböljön a kivitelező. A Szeged Pólus Kft. kérésének megfelelően a forgalmat a lehető legkisebb mértékben zavarhatják a munkálatok.

Előző sztori

Huszonöt éves jubileumát ünnepli a Szegedi Kortárs Balett + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Kerékpáros baleset szemtanúját keresi a rendőrség

Legutóbbi hasonló cikkek