Közélet

Utódpártja újjáalakítja az MDF-et

Utódpártja újjáalakítja az MDF-et

2012. szeptember 29., szombat
Utódpártja újjáalakítja az MDF-et

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) rendkívüli országos gyűlése egyhangúlag úgy döntött, hogy megkezdi az MDF újjászervezését. A két szervezet a jövőben pártszövetségben dolgozik majd tovább, a választásokon a JESZ indul az MDF támogatásával- közölte az MTI-vel szombaton az MDF újjáalakításával megbízott Horváth István.

A Magyar Demokrata Fórum újjáalakulásának igénye "napjaink durva, kiüresedett és vezérelvű közéleti stílusával szemben fogalmazódott meg" - olvasható az anyagban, amely utal arra, hogy a két szervezet a számára "hagyományosan mintaadó" CDU-CSU pártformáció szervezeti rendjéhez hasonlóan alkot pártszövetséget. Makay Zsolt, az MDF elnöke 2011 márciusában, az MDF országos gyűlésének szünetében jelentette be, hogy a párt az év április 8-tól Jólét és Szabadság Demokrata Közösség néven folytatja tevékenységét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.