Közélet

Sportos hétvége a Zöld Zsiráf Kultúrparton

Sportos hétvége a Zöld Zsiráf Kultúrparton

2012. szeptember 4., kedd
Sportos hétvége a Zöld Zsiráf Kultúrparton

Strandfoci- és strandkézilabda-bajnokságra várják a jelentkezőket a hétvégén az Újszegedi Partfürdőre - a Zöld Zsiráf Sport Fesztiválon emellett számos módon átmozgathatják magunkat az érdeklődők.

Mozogni, sportolni szerető embereket, aktív kikapcsolódásra vágyókat vár a Zöld Zsiráf Kultúrpart hétvégére. Szeptember 8-án, szombaton strandkézilabda-bajnokságot, 9-én, vasárnap pedig strandfoci-bajnokságot szervez az IH Rendezvényközpont az Újszegedi Partfürdő homokos partján. Mindkét versenyre várják még a jelentkezőket, a strandkézilabdára 4+1 fős, míg a focira maximum nyolcfős csapatokat várnak - előbbire aznap délelőtt 11, utóbbira pedig 10 óráig kell regisztrálni! Az is átmozgathatja magát, aki nem csapatsportban gondolkodik: vasárnap aerobik-, spinning- és alakformáló edzésekbe is bekapcsolódhatnak az érdeklődők.

A vasárnapi programok:

10.00 Alakformáló – Kovács Gabi 11.00 Hot iron – Hajdú Gábor 12.00 T-RX – Bognár Ádám 16.00 Spinning – Kovács Gabriella 17.00 Bootcamp – élmény és eredmény – Németh Helga Nevezési díj és belépő nincs, a szervezők mindenkit szeretettel várnak! A részletekért tekintse meg

a rendezvény plakátját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.