Bulvár

Néhány percen belül elfogták a gépkocsifeltörőket

Néhány percen belül elfogták a gépkocsifeltörőket

2012. szeptember 5., szerda
Néhány percen belül elfogták a gépkocsifeltörőket

A gyors állampolgári bejelentésnek és az azonnali rendőri intézkedésnek köszönhetően gépkocsifeltörő fiatalokat fogtak el a rendőrök mára virradó éjszaka Szentesen. Az egyik gyanúsított néhány nappal korábban szökött el otthonról.

Éjfél körül egy helybeli férfi kért segítséget a Szentesi Rendőrkapitányságtól. Elmondta, hogy három fiatal betörte a lakása előtt parkoló autója szélvédőjét, abba bemásztak, majd amikor kiment az utcára, a fiatalok kiugrottak és futni kezdtek. A gyerekek a kocsit belülről is megrongálták, ugyanis a filmekben látottak alapján, megpróbálták a vezetékek összekötésével beindítani az autót. A szentesi rendőrök a sértettől kapott értékelhető információk birtokában megkezdték az érintett terület átvizsgálását. Ennek során a helyszín közelében igazoltattak egy 15 éves szolnoki fiút, akiről kiderült, hogy szeptember elsején szökött el otthonról, így körözés hatálya alatt is áll. Ő bevallotta, hogy két barátjával italoztak a városban, majd úgy döntöttek, hogy elkötnek egy autót, mert „kocsikázni” szerettek volna. A rendőrök a társai keresésére indultak, akiket (17 éves fiúk) néhány percen belül szintén elfogtak, miközben a vasútállomás környékén a földön feküdve lapultak. Az egyenruhások itt azt is felfedezték, hogy a három fiatal korábban egy másik autóval is próbálkozott, de ott sem jártak sikerrel. Ellenük rongálás és jármű önkényes elvétele bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.