Közélet

Négynapos prágai utat nyert olvasónk + FOTÓK

Négynapos prágai utat nyert olvasónk + FOTÓK

2012. szeptember 3., hétfő
Négynapos prágai utat nyert olvasónk + FOTÓK

Négynapos, kétszemélyes utazást nyert portálunk és a Proko Travel közös játékával Horváth Dóra, szegedi olvasónk Csehország szívébe látogathat el párjával. Olvasson minket, kövesse játékainkat, hátha önre mosolyog a szerencse legközelebb!

Négynapos prágai utat sorsolt ki a SZEGEDma.hu és a Proko Travel. A több, mint egy hónapig tartó nyereményjátékunk győztese,

Horváth Dóra

hétfő délelőtt vehette át a jegyeket az utazási irodában. Nagyon örült a nyereménynek, hiszen már évek óta nem volt külföldön, idén nyáron a Balatonon pihent a családjával. Korábban egy kórusban is énekelt, akikkel több országot (Angliában, Franciaországban és Kanadában is) bejártak. Csehországba most először látogat el, az útra párja is elkíséri. "Egy cseh körutazásra hívtuk meg nyertesünket, melynek Prága a fő célja, de utasaink bebarangolhatják mellette Telc-et és Kutná Hora-t is. Idegenvezető segítségével ismerkedhetnek meg a városok nevezetességeivel, majd a körút végén egy háromcsillagos szállodában hajthatják álomra a fejüket" - árulta el portálunknak

Prónay Gyula

, a Proko Travel ügyvezető igazgatója. Tizenkét időpont közül választhatják ki a nyertesek a nekik legmegfelelőbbet a jövő év végéig. Az elsősorban körutazások szervezésével foglalkozó irodának idén nyáron egy kicsit kisebb forgalma volt. Főként a válság érezteti hatását itt is, az utazási kedvet azonban ez sem töri le - hosszabb luxusutazásokra már kevesebb embernek van pénze, a rövidebb, 4-5 napos utakra azonban változatlanul van igény. Az egyik legfelkapottabb turisztikai helyszínnek számít Prága, sokan látogatnak el Olaszországba, de idén a Baltikum is népszerű nyaralóhelyszín volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.