Bulvár

Két közúti baleset rövid idő alatt - megszűnt az útzár

Két közúti baleset rövid idő alatt - megszűnt az útzár

2012. szeptember 14., péntek
Két közúti baleset rövid idő alatt - megszűnt az útzár

Baleset történt Hódmezővásárhelyen a 45-ös számú főúton a Szántó-Kovács utca és az Észak utca kereszteződésénél, valamint az M43-ason a 21. kilométerszelvénynél.

Rendőrségi információk szerint egy motor és egy autó ütközött össze Hódmezővásárhelyen a 45-ös főúton eddig tisztázatlan körülmények között, ezért teljes útzár volt érvényben a Jókai utca és a Mester utca közötti útszakaszon. A közlekedésben részvevők az Agyagos utca felé kerülhettek. A forgalmat rendőrök irányították. A rendőrség tájékoztatása szerint a motoros súlyosabban sérült a baleset következtében. Az M43-as autópályán a 21. kilométerszelvénynél anyagi káros baleset történt a kora délutáni órákban. Egy autó szalagkorlátnak ütközött eddig ismeretlen okokból, személyi sérülés nem történt. A félpályás útzárat itt is feloldották délután 14 órára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.