/

Képviselők látták vendégül az SZKKSE női kéziseit + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szombaton, a XVI. Tiszai Nemzetközi Halászléfesztiválon a Fidelitas sátránál látták vendégül a dorozsmai csapat képviselőit.

A Partfürdő Tiszához közelebbi részén felállított Fidelitas sátornál hosszú sorok kígyóztak a remek halléért, itt találkoztunk a Szeged-Kiskundorozsma KSE csinos kézilabdás lányaival is, akik örömmel fogadták el Pocsai Blanka és Kalmár Ferenc fideszes önkormányzati képviselők meghívását. A lányoknak, s edzőjüknek, Marosán Györgynek, valamint a jelenlévő Farkas József kapusedzőnek szemmel láthatóan rendkívül ízlett a szegedi nemzeti étek, akárcsak meghívóiknak. Az SZKKSE trénere egyébként elmondta, a teljes csapat nem tudott jelen lenni, sokan hazautaztak hétvégére még az iskolakezdés előtt a felkészülés kis szünetét kihasználva. Az edzések sora azonban nem szakad meg, a tervek szerint csütörtökön és szombaton újabb edzőmeccsekre kerül sor, várhatóan az előbbi időpontban a friss NB I/B-s újonc rivális KSZSE lesz az ellenfél. A bajnokság előtti hét még frissítéssel fog telni, majd szeptember 15-én Hajdúböszörményben lép először pályára a megerősített csapat a bajnokságban.

Kérdésünkre Kalmár Ferenc városatya, s egyben európai parlamenti képviselő elmondta, ő maga ugyan ritkán fordul meg kézilabdameccsen, de ezer szállal kötődik a sporthoz, az olimpiát is folyamatosan követte, s lenyűgözte a magyar küldöttség szereplése, különösen a szomszédos és a többi európai állam szereplésének tükrében. Személy szerint Szilágyi Áron vívónk sikere tette rá a legnagyobb benyomást, lévén maga is párbajtőrözött korábban.

no images were found

Előző sztori

Kettős ünnepre gyűltek össze a Kálvária téren + FOTÓK

Következő sztori

Hétfői programajánló: Hétfőn is vár Munkácsy!