ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Táborosi Ajnácska

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Táborosi Ajnácska

2012. szeptember 23., vasárnap
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Táborosi Ajnácska

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Egyáltalán nem izgult élete első véradása előtt a tizennyolc esztendős

Táborosi Ajnácska

, akinek osztálytársa hívta fel a figyelmét a Mars téri piacon meghirdetett

véradónapra.

A Radnótis diáknak olykor bonyodalmakat is okoz érdekes keresztneve, gyakorta félrehallják, de a szüleinek mindig is az érdekes nevek tetszettek. A speciális matematika tagozatra járó diák nem reálvonalon szeretne továbbtanulni, az idegennyelvek érdeklik, angolt és spanyolt tanul. Kilencedik évfolyamon kezdte a spanyolt, nagyon megtetszett neki a hangzása, dallamossága, és részben az egyszerű nyelvtani szabályok miatt meg is szerette. Ajnácskának szerencséje is van, könnyen tanulja az idegennyelveket. A végzős gimnazista imád falat mászni, versenyszerűen űzi ezt a sportot. Most, sajnálatára a tanulás miatt kevesebb ideje van erre, illetve KRESZ-tanfolyamra is jár, a hétvégéket pedig a barátjával tölti, így igencsak kevés szabadideje van. A zsombói lány Szegedre szokott járni bulizni, a nagymamájánál vagy épp barátainál alszik, így nem kell buszoznia. A nagy tömeget és zsúfoltságot nem szereti, kisebb klubokba szoktak beülni barátaival. Mint a fiatalok többsége, ő is sokat használja a netet, a Facebookon osztálytársaival létrehoztak egy zárt csoportot, most ott tárgyalják meg például a ballagás és a szalagavató részleteit is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.