ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Lázi Nikolett

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Lázi Nikolett

2012. szeptember 12., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Lázi Nikolett

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Most kezdte meg a tanulmányait az egészségtudományi karon a tizennyolc esztendős

Lázi Nikolett

, aki ápolónak készül. Balástyáról jár be minden nap Szegedre, de részben órarendje miatt albérletet fog keresni, hiszen a lukasórák alatt hazamenni nem tud. Már a gimnáziumot is Szegeden végezte, így nagyjából ismeri a várost, bulizni a JATE Klubban és a Retróban is járt már. Nikolett szabadidejében szívesen ücsörög a Széchenyi téren a szökőkút mellett, mi is ott találkoztunk vele, egy atlaszból tanult éppen. Van, amikor Újszegeden az iskola mellett ücsörög csoporttársaival vagy a ligetben. Barátaival gyakran járnak Bordányba vagy Üllésre diszkóba, előbbi helyen volt, amikor reggelig táncoltak. Fontos volt számára, hogy az alapszakot lakóhelyéhez közel végezze el, de a mesterszakot már biztosan nem itt fogja, Szegeden ugyanis nem lehet dietetikát tanulni. Gondolkodott azon is, hogy OKJ-s természetgyógyász szakot is elvégez, de ezt csak az egyetem elvégzése után szeretné, semmiképp nem hagyná félbe a tanulmányait. Már szerzett új barátok az egyetemen, erre kiváló alkalom volt a gólyatábor is, de Nikolett eleve könnyen ismerkedik. Korábban sokat netezett, például rengeteget csetelt ismerőseivel, de amióta elkezdődött az iskola, azóta szinte csak a tanulmányaihoz szükséges anyagokat tölti le. Mint elmondta, sokat kell tanulnia, nem tölti az idejét feleslegesen a számítógép előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.