ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Kis Tamás

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Kis Tamás

2012. szeptember 19., szerda
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Kis Tamás

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Egy igen különleges, extrém sportot űz

Kis Tamás

, aki lassan 7 éve parkourozik. Nem egy veszélytelen sportról van szó, ugyanis többször sérült már le egy-egy gyakorlat közben. A legdurvább sérülése az volt, amikor felülről a hatodik csigolyája zúzódott. Ezt két hónap háton fekvés, és nem megterhelő mozgás követte, ami után sikerült felépülnie, és onnan folytatni az edzést, ahonnan abbahagyta. Különféle sportokat kipróbált már, de elmondása szerint a parkour az a sport, amiben megtalálta mindazt, amit keresett. Tamás portálunknak elmondta, hogy pk-zás közben olyan érzések ejtik rabul, amiket más sportban nem talált meg eddig. Szerinte aki egyszer kipróbálta, rabul ejti, és többet nem tudja abbahagyni. A Déri Miksa Ipari Szakközépiskolában tanul, CAD/CAM informatikus szakon, ahol elsőéves. Jövőjét mindenképpen az informatika terén képzeli el, szerinte sok lehetőség van ebben a szakmában, itthon és külföldön egyaránt. Tamás szerint nem könnyű szakma, de bízik benne, hogy a sok áldozatos tanulás meghozza gyümölcsét. Nemrég kezdett el gitározni, így szabadidejében a pk mellett már ezzel is foglalkozik. Persze barátait sosem hanyagolja el, nagyon szeret velük beülni kocsmázni, vagy kiülni a város egy-egy különleges pontjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.