Bulvár

Három embercsempész és huszonkilenc határsértő kedd reggel

Három embercsempész és huszonkilenc határsértő kedd reggel

2012. szeptember 25., kedd
Három embercsempész és huszonkilenc határsértő kedd reggel

Három embercsempészt és huszonkilenc határsértőt fogtak el Csongrád megye déli részén keddre virradóra a rendőrök; az illegális migránsok közül tizenhatan fiatalkorúnak vallják magukat, a életkorukat orvosi vizsgálat tisztázza majd - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Jászai Linda

elmondta, éjfél körül összesen tizenöt afgán, pakisztáni és bangladesi állampolgárt tartóztattak föl Szeged és Mórahalom belterületén a rendőrök. Közülük heten már korábban is átlépték illegálisan a magyar határt, ezért ellenük büntetőeljárás indul. Hajnali egykor Tiszasziget külterületén a stabil hőkamera segítségével fedeztek föl egy kisebb csoportot. Mint kiderült, az öt afgán és három pakisztáni állampolgárt három szerbiai férfi vezette, ellenük embercsempészés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - közölte a hadnagy. Kora reggelre pedig az ásotthalmi olajgyűjtő telepnél állítottak elő a rendőrök hat afgán férfit. Ők - ahogy a korábban elfogottak közül jó néhányan - fiatalkorúnak vallották magukat, ezért életkorukat orvosi vizsgálat állapítja majd meg - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.