Közélet

Figyelem: ál-vízművesek telefonálnak Szegeden!

Figyelem: ál-vízművesek telefonálnak Szegeden!

2012. szeptember 19., szerda
Figyelem: ál-vízművesek telefonálnak Szegeden!

Az ivóvíz minőségének vizsgálata miatt egyeztetne időpontot egy, a Szegedi Vízmű dolgozójaként bemutatkozó hölgy, aki afelől is érdeklődik, egyedül tartózkodunk-e otthon. A vízmű közleménye figyelmeztet: semmi közük a telefonálóhoz!

A vízmű közleménye szerint több bejelentés érkezett a fogyasztók részéről, miszerint egy – K. Tímea néven, a Szegedi Vízmű dolgozójaként bemutatkozó – hölgy telefonon keresi fel a ügyfeleket, hogy ivóvíz minőség vizsgálat végzéséhez egyeztessen velük időpontot. A hölgy afelől is érdeklődött, hogy egyedül tartózkodnak-e otthonukban. "Tájékoztatásul közöljük, hogy a Szegedi Vízmű Zrt.-nek ilyen nevű munkatársa nincsen, illetve a Szegedi Vízmű Zrt. magánszemélyek részére csak külön igény vagy panasz esetén végez ivóvíz minőség vizsgálatot. Munkatársaink fényképes igazolvánnyal igazolják, hogy a Vízmű dolgozói" - emelte ki közleményében a Szegedi Vízmű Zrt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.