Bulvár

Elvágta a drótkerítést, mert nem volt kedve kerülni

Elvágta a drótkerítést, mert nem volt kedve kerülni

2012. szeptember 25., kedd
Elvágta a drótkerítést, mert nem volt kedve kerülni

Csípőfogóval vágta le a szentesi sportpályát körbevevő drótkerítést egy helybéli férfi, ugyanis nem akarta megkerülni a füves területet, inkább keresztülhajtott rajta - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A jogellenes cselekményre a sportpálya gondnoka lett figyelmes, aki értesítette a rendőröket. Az egyenruhások azonnal a helyszínre értek és igazoltatták a 41 éves férfit. Ennek során elmondta a rendőröknek, hogy nem volt kedve körbekerülni a nagy területű füves pályát és időspórolás céljából úgy döntött, hogy egy csípőfogó segítségével kivágja a drótkerítést egy kis részen. Célja az volt, hogy hamarabb átérjen kerékpárjával az egyébként több helyen szabad ki- és bejutást biztosító sportpályán. A Szentesi Rendőrkapitányság rongálás miatt szabálysértési eljárást indított ellene - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.