Közélet

Átadták az Újvidéki utcai óvoda új játékparkját + FOTÓK

Átadták az Újvidéki utcai óvoda új játékparkját + FOTÓK

2012. szeptember 15., szombat
Átadták az Újvidéki utcai óvoda új játékparkját + FOTÓK

Az Újvidéki utcai óvoda új játszóterének, játékparkjának átadására gyűltek össze pénteken szülők, gyerekek és pedagógusok. Nógrádi Tibor önkormányzati képviselő hathatós közbenjárására több mint 4 millió forintot költöttek a játékeszközök rekonstrukciójára.

Nógrádi Zoltán

(Fidesz) országgyűlési képviselő üdvözölve a jelenlévőket elmondta, mindenkinek nagyon jó egészséget kívánt munkájához és a gyermekneveléshez, a gyerekeknek pedig kellemes időtöltést és sok szép pillanatot a játékok között. Minden kecskéstelepinek pedig hasonló lendületet, mint ami itt elindult az elmúlt hónapokban, években az intézmények fejlesztésével. Reményét fejezte ki, hogy a civil szervezetekkel való együttműködésben megtalálják azt a jövőképet, amellyel széppé, harmonikussá és boldoggá tudják tenni mindennapjaikat. Magyarország sorsát csak az tudja megváltoztatni és jobbra fordítani, ha az oktatásban a gyerekekbe egyre több szeretetet, munkát, anyagi és szellemi értéket fektetünk - hangsúlyozta ünnepi beszédében

Nógrádi Tibor

önkormányzati képviselő. Ez az intézmény híres a jó pedagógiai munkájáról, a remek nevelői tevékenységéről. A Fidesz-KDNP-s képviselő örömömét fejezte ki, hogy segíthetett a játékok átadásában.

Kardos Kálmán

, a Nevelési-Oktatási Intézmények Gazdasági Szolgálatának (NGSZ) vezetője elmondta, reméli, sok-sok boldog órát szereznek majd a gyerekeknek ezek a játékeszközök, hiszen nagyon rászolgált már az óvoda arra, hogy valamilyen megújulásban részesüljön. „Nagy dolog ez a mai pénzszegény világban, ezért különösen jelentős értéket képvisel a beruházás”. A képviselő úr végül is el tudta intézni, hogy ezeknek a játékeszközöknek az anyagi háttere is megteremtődjön – hangsúlyozta az igazgató. Az ünnepségen a nagycsoportosok tánccal lepték meg a vendégeket, majd az intézmény jelenlegi és egykori tagjai közös pom-pom produkcióval kápráztatták el a közönséget. A végén Nógrádi Tibor két nagycsoportossal közösen átvágta a díszszalagot, és a türelmetlen, de annál boldogabb gyermeksereg birtokba vehette a vadonatúj játékokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.